MASEOD کاربر جدید وضعيت: آفلاين 23 تير ماه ، 1384 تعداد ارسالها: 7 امتياز: 140 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: جمعه، 24 تير ماه ، 1384 01:29:24 موضوع مطلب:
همه می پرسند : چیست در زمزمه مبهم اب ؟
چیست در همهمه دلکش برگ ؟
چیست در بازی ان ابر سفید ؟روی این ابی ارام بلند که ترا میبرد اینگونه به اوج خیال؟
چسیت در کوشش بی حاصل موج؟ چیست در خنده جان؟...
من به این جمله نمی اندیشم . به تو می اندیشم ای سرا پا همه خوبی .من تک و تنها به تو می اندیشم.
تو بدان این را تنها تو بدان. تو بمان با من تنها تو بمان.
جای مهتاب به تاریکی شبها تو بتاب.به جای همه گلها تو بخند...
در دل ساغر هستی تو بجوش
من همین یک نفس از جرعه جانم باقیست
آخرین جرعه این جام تهی را تو بنوش
برگرفته از کتاب پرواز با خورشید اثر فریدون مشیری
hsan کاربر خیلی فعال وضعيت: آفلاين 15 آذر ماه ، 1383 تعداد ارسالها: 345 امتياز: 9700 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: iran
ارسال شده در: دوشنبه، 2 آبان ماه ، 1384 20:47:07 موضوع مطلب:
ای گل تو ز جمعیت گلزار چه دیدی. جز سر زنش و بد سری خار چه دیدی. ای لعل دل افروز تو با اینهمه پر تو. جز مشتری سفله به با زار چه دیدی. رفتی به چمن لیک قفس گشت نصیبت. غیر از قفس ای مرغ گرفتار چه دیدی. ما نیز در دیار حقیقت توانگریم کالای ما چو وقت رسد کارهای ماست. _________________ 1212
geloria کاربر جدید وضعيت: آفلاين 13 اسفند ماه ، 1384 تعداد ارسالها: 6 امتياز: 180 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: شيراز
ارسال شده در: يكشنبه، 14 اسفند ماه ، 1384 08:43:48 موضوع مطلب:
هيچ كس تنهايي ام را حس نكرد
لحظه ويراني ام را حس نكرد
در تمام لحظه هايم هيچ كس
گريه پنهاني ام راحس نكرد
آن كه سامان غزلهايم از اوست
بي سروساماني ام را حس نكرد
خواستم جان گيرد اين دنيا من
هيچ دنيا فاني ام را حس نكرد _________________ مي دونم كه خيلي تنهام ولي هميشه سعي كردم لمس كنم بدي را خوبي را ، زشتي و زيبايي را و هميشه به ياد داشته باشم كه شادمان كنم ديگران را
hsan کاربر خیلی فعال وضعيت: آفلاين 15 آذر ماه ، 1383 تعداد ارسالها: 345 امتياز: 9700 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: iran
ارسال شده در: پنجشنبه، 18 اسفند ماه ، 1384 20:53:41 موضوع مطلب:
درین زما نه ،فزودن برای کاستن است:
فلک بکا هدمان هر چه ما بیفزا ییم.
خوش است با ده رنگین جام عمر، و لیک:
مجال نیست که پیما نه ای بپیما ییم. _________________ 1212