fahima کاربر خیلی فعال وضعيت: آفلاين 18 مهر ماه ، 1382 تعداد ارسالها: 235 امتياز: تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: زير آسمان خدا
ارسال شده در: چهارشنبه، 10 دي ماه ، 1382 18:25:45 موضوع مطلب: <<--پروژه Open Source-->>
با سلام
من ميخواستم كامل در مورد Open Source مطالبي رو ياد بگيرم.اينكه open source چيه و به چه دردي ميخوره؟البته يه مقدار جزيي در موردش شنيدم.ولي ميخواستم بدونم آيا مقاله اي در اين مورد هم هست؟ و آيا اينكه چنين پروژه هايي كاربرد زيادي داره؟
با تشكر:فهيمه
raoof کاربر فعال وضعيت: آفلاين 21 خرداد ماه ، 1382 تعداد ارسالها: 184 امتياز: تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: مشهد
ارسال شده در: چهارشنبه، 10 دي ماه ، 1382 22:53:28 موضوع مطلب:
سلام.
در مورد ترجمه كردن يك مطلب هست كه بد نيست شما هم بدونيد.
نرم افزاري هست تحت عنوان pars translator . بوسيله اين نرم افزار شما ميتونيد متن هاي خود رو رايگان ترجمه كنيد.اگه دوست داشتين اعلام كنيد تا لينكشو بفرستم. _________________ *¤*LITTLE HACKER*¤*
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
mahdi مدیر سایت وضعيت: آفلاين 3 تير ماه ، 1382 تعداد ارسالها: 838 امتياز: تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 10 دي ماه ، 1382 23:21:05 موضوع مطلب:
ميگم ميشه يك كاري كرد.
شما فهيمه خانم ترجمه اش كنيد بچه ها هم استفاده كنند
ثواب داره بخدا
از نظر زماني من خيلي محدودم.
با تشكر از raoof عزيز _________________ مهدي
مردي از دياري ديگر
دانلود كنيد.
صفحه اول سايت نوشته ترجمه رايگان در اينترنت كه بصورت فلش نمايش داده شده. روي اون كليك كنيد وارد قسمتي مي شيد كه download داره.
اگر باز هم مشكلي بود در خدمتتون هستم.
لينك قبلي كه كار مي كرد اين بود:
fahima کاربر خیلی فعال وضعيت: آفلاين 18 مهر ماه ، 1382 تعداد ارسالها: 235 امتياز: تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: زير آسمان خدا
ارسال شده در: پنجشنبه، 11 دي ماه ، 1382 12:58:11 موضوع مطلب: سلام
raoof مي نويسد:
سلام.
در مورد ترجمه كردن يك مطلب هست كه بد نيست شما هم بدونيد.
نرم افزاري هست تحت عنوان pars translator . بوسيله اين نرم افزار شما ميتونيد متن هاي خود رو رايگان ترجمه كنيد.اگه دوست داشتين اعلام كنيد تا لينكشو بفرستم.
آيا اين نرم افزاري كه گفتين خوب ترجمه مي كنه؟ يا مثل پديده هستش؟