mahdyar همکار سایت وضعيت: آفلاين 21 آبان ماه ، 1384 تعداد ارسالها: 1750 امتياز: 25967 تشکر کرده: 1 تشکر شده 3 بار در 2 پست
محل سكونت: عيبي يخديبابا
ارسال شده در: شنبه، 29 دي ماه ، 1386 19:38:52 موضوع مطلب: ضد حال
ضد حال يعني اين ...!
دخترجواني ازمکزيک براي يک مأموريت اداري چندماهه به آرژانتين منتقل شد .
پس از دوماه، نامه اي از نامزد مکزيکي خود دريافت ميکند به اين مضمون ...
« لوراي عزيز، متأسفانه ديگر نمي توانم به اين رابطه از راه دور ادامه بدهم و بايد بگويم که دراين مدت ده بار به توخيانت کرده ام !!! وميدانم که نه تو و نه من شايسته اين وضع نيستيم. من را ببخش وعکسي را که به تو داده بودم برايم پس بفرست .
با عشق ... روبرت »
دختر جوان رنجيـدهخاطر از رفتار مرد، ازهمه همکاران و دوستانش ميخواهد که عکسي ازنامزد، برادر، پسرعمو، پسردايي و ... خودشان به او قرض بدهند !
وهمه آن عکس ها را همراه با عکس روبرت، نامزد بي وفايش، دريک پاکت گذاشته وهمراه با يادداشتي به اين مضمون برايش پست مي کند
« روبرت عزيز، مراببخش، اماهرچه فکرکردم قيافه تو را به ياد نياوردم ، لطفاً عکس خودت را ازميان عکسهاي توي پاکت جدا کن و بقيه رابه من برگردان » _________________ میشه هیچ چیزو ندید، فقط نگاه کرد...
fire فعالان سایت وضعيت: آفلاين 30 بهمن ماه ، 1385 تعداد ارسالها: 1441 امتياز: 23393 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: تالار گفتمان
ارسال شده در: دوشنبه، 1 بهمن ماه ، 1386 22:22:55 موضوع مطلب:
فک کنم منظورش با پسره ( نامزده ) بوده _________________ مسعود درویش زاده
...........
وقتي لياقت داشتن يه چيزي و نداري بهتره به همون چيزايي كه داري بسنده كني ........ يا به عبارتي خلايق هر چه لايق