hamid مدیر انجمن ادبیات وضعيت: آفلاين 10 تير ماه ، 1382 تعداد ارسالها: 418 امتياز: 1948 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: جمعه، 14 ارديبهشت ماه ، 1386 20:14:41 موضوع مطلب: بيا ببين همه خوشحالند
آيا هيچوقت در سرزمين شادي بوده اي ؟
جايي كه همه هميشه خوشحالند .
جايي كه همه درباره شادترين چيزها شوخي ميكنند و آواز ميخوانند .
جايي كه همه چيز محشر است و هيچ خيالي نيست ؟
هيچكس هيچ غمي ندارد ، و تا بخواهي لبخند و خنده است ؟
من در سرزمين شادي بوده ام
اگر بداني چقدر كسل كننده است !!!!!!!
............
به « نبايد» ها گوش كن ، بچه جان .
به « نكن» ها گوش كن .
به « اجازه نداري » ها ،
« نمي تواني و نمي شوي » ها گوش كن .
اما به من هم خوب گوش كن :
هر كاري شدني است ، بچه جان
هيچ چيزي محال نيست .
سيلور استاين _________________ غمگين به دل از دهر. شاد از كه كنيم.....چون خود دلبر خوديم ياد از كه كنيم
مردم به فلك داد ز بي داد كنند.....ما خود فلك خوديم داد از كه كنيم
hamid مدیر انجمن ادبیات وضعيت: آفلاين 10 تير ماه ، 1382 تعداد ارسالها: 418 امتياز: 1948 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: شنبه، 29 ارديبهشت ماه ، 1386 17:49:01 موضوع مطلب:
يك انسان كسل و خسته كه از همه دنيا كنار كشيده و به گوشه اي پناه برده و فقط از دنيا ناله مي كنه توي تمام حرفهاش مي گه چرا چرا چرا و اين سوالي كه تمام انسانهايي كه موفق نيستند از اطرافشون مي پرسند كه مثلا (چرا من پول ندارم ) (چرا اون همه چيز داره من ندارم) و ....
اما
يك انسان كوشا و فعال كه دنيا رو براي فعاليتهاي خودش كوچيك مي بينه و همه دنيا دارن به اون نگاه مي كننن به عنوان يك انسان موفق از نمي پرسه چرا و مي گه چگونه چگونه چگونه مثلا (خدايا من چگونه موفق باشم) (چگونه من هم مي تونم داراي وضعي بعتر از وضعيت الانم باشم) و ...
حالا دوست خوبم شما جزء كدوم يكي از افراد بالا هستين؟؟؟؟؟؟[b] _________________ غمگين به دل از دهر. شاد از كه كنيم.....چون خود دلبر خوديم ياد از كه كنيم
مردم به فلك داد ز بي داد كنند.....ما خود فلك خوديم داد از كه كنيم