ايجاد حساب  |  ورود

Mashhad Team: تالار گفتمان

MashhadTeam.com :: نمايش موضوعات - از گذشته ها - تشکر از شما

از گذشته ها - تشکر از شما

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

MashhadTeam.com صفحه اول انجمن -> انجمن عمومی -> عمومي

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

amir

مدیر سایت
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين
28 فروردين ماه ، 1383
تعداد ارسالها: 1952
امتياز: 39456
تشکر کرده: 15
تشکر شده 21 بار در 16 پست

محل سكونت: اینترنت

ارسالارسال شده در: شنبه، 19 شهريور ماه ، 1384 17:03:13    موضوع مطلب: از گذشته ها - تشکر از شما پاسخ همراه با اعلان

یادش بخیر :
این اولین تاپیکی هست که تو سایت مشهدتیم ارسال شده :
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت
نیما ملک یک شماره سریال خواسته بود بچه هایی که از گروه یاهو عضو مشهدتیم بودن حتما نیما رو بخاطر میارن تو این تاپیک حسن رئیسی هم جواب داده که الان بین ما نیست و متاسفانه به رحمت خدا رفته (روحش شاد)

اولین تاپیک بخش موزیک :
که سعید مینوشت امیدوارم هر جا هست موفق باشه چند وقت پیش دیدمش داشت تبلغ کنسرت گروهشون رو میکرد خداروشکر خیلی موفق الان

اولین تاپیکی که سروش فرستاده :
اینو لازمه بگم که وقتی مشهدتیم راه افتاد سروش اولین عضو بود (از گروه یاهو و..) اونم امیدوارم هر جا هست موفق باشه

این یکی از تاپیک های قدیمی yalda هست :
امیدوارم هر جا هستن موفق باشن

این اولین سوالیه که در مورد php-nuke تو سایت مشهدتیم پرسیده شده :
که مرتضی سوال کرده بعد تو زمینه php-nuke خیلی موفق شد اما دیگه ازش خبری ندارم امیدوارم اونم هر جا هست موفق باشه

یادش بخیر....
اگه قرار باشه از این تاپیک ها آدم بیرون بکشه تو گروه یاهو هنوز کلی تاپیک قدیمی هست که مطمئنم واسه بچه های قدیمی گروه کلی خاطره بهمراه داره

همینطور امیدوارم حسام عابدی - مصطفی سیمائی (مضرابچی) - کریم صفاری - مریم شرکا - سروش افیونی - رئوف - نسیم و..... تمام یاران قدیمی مشهدتیم هر جا که هستند موفق باشند
و تشکر فراوان از مهدی منصوری عزیز که بهترین خاطراتم رو از زمانی دارم که با هم کار میکردم با وجودی که مشکلات کاری زیادی داره مهدی اما هنوز هم به سایت سر میزنه امیدوارم موفق که هست موفق تر هم باشه

و باتشکر از اون دوستانی که از روز اول تا حالا مشهدتیم رو با تمام مشکلاتی که بود تنها نگذاشتن (نفیسه - شقایق و........)

تشکر اخر هم از محسن شارع که خیلی کارش درسته خودش میدونه خیلی قبولش دارم همینطور رضا ترابی و علی سالار پور (که هردوشون الان از مدیرای خیلی خوبه مشهدتیم هستن) که حاضر شدن سایت شخصی خودشون رو ببندن و با مشهدتیم همکاری کنن و از وجود این بچه هاست که خداروشکر سایت هنوز سرپاست

موفق باشید - امیر

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

nafise

حق آبو گِل داره!
حق آبو گِل داره!

19 خرداد ماه ، 1382
تعداد ارسالها: 384
امتياز:
تشکر کرده: 0
تشکر شده 1 بار در 1 پست

محل سكونت: مشهد

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 28 آذر ماه ، 1384 22:55:57    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام
متاسفانه این تاپیک رو من امشب دیدم ولی دوست دارم من هم از گذشته یادی بکنم و از دوستانیکه بودند - هستند و روزهایی که با این سایت سپری کردم .
وقتی ایمیلی از طریق یاهو برای معرفی این سایت بدستم رسید مثل خیلی از تبلیغات دیگه از کنارش گذشتم و فقط به عضویت اکتفا کردم . وقتی یک سوالی داشتم و خیلی دنبال جواب اون بودم ایمیلی به مدیر سایت ( امیر معظمی) فرستادم و دیدم در کمتر از نیم ساعت جواب دادند و این خیلی برام جالب بود که برای یک عضو ساده و غیر فعال ارزش قائل شدند .
مدتی گذشت و در میتینگ اول مشهد تیم در چایخانه سنتی 59 مدیران سایت را دیدم و خیلی تعجب کردم که با وجود اینکه 2-3 سال از من کوچکتر بودند این همه معلومات بالایی در زمینه اینترنت و کامپیوتر داشتند که من با وجود رشته دانشگاهی ام هیچی بلد نبودم . بگذریم !
من هم سعی کردم فعالیت خودم رو پر رنگ تر کنم و با تولد سایت مشهدتیم و فعالیت اعضا این تیم مشهدی کم کم به ثمر نشست .
مدتی بود که بعلت مشکلاتی در سایت حضور نداشتم و توی سایتهای مختلف گشتی میزدم ولی حالا میبینم که دوباره مثل گذشته به سایتی سر میزنم که اولین گروه و سایتی بود که در آن فعالیتم رو شروع کردم و آموخته های زیادی هم از اعضاء و مدیران سایت به یادگار دارم .
به آقایان معظمی-منصوری برای بنیان نهادن این سایت تبریک میگم و به آقای ترابی و دوستان دیگر نیز تبریک میگم که برای به بار نشستن بیش از پیش این مجموعه تلاش کردند .
تلاش و پشتکار تک تک اعضاء سایت رو تحسین میکنم و امیدوارم روز به روز مطالب سایت پر بارتر و آموزنده تر بشه تا مخاطبان بیشتری رو به خود جلب کنه .
لازم میدونم از عزیزانی هم که از جمع ما رفتند من هم یادی بکنم :
حسن رئیسی که فکرهای جالبی برای سایت داشت اما اجل مهلت نداد و دوست و همراه سایت مهران تاج بخش که خبر فوت ایشون رو آقای معظمی به ما دادند . روحشان شاد
و دوستانی که بخاطر مشغله های زندگی و کاری زیادی که دارند حالا در جمع ما نیستند :
خانم شرکا که با ورودشون خیلی مسائل از جمله جلسات اعضای فعال و مدیران گروه رو آغاز کردند و مقررات سایت رو ایشون بنوعی وارد مجموعه نمودند .
یلدای عزیز که بهترین دوست من بوده و هست و امیدوارم در این شب یلدا که شب تولد او و آغازی جدید برای زندگی مشترک وی هست به او خوش بگذرد و هر جایی که زیر آسمون این شهر هست همیشه موفق و خوشبخت باشد .
عسل خانم که توی میتینگهای ابتدایی و یکی دو تا از گردش های ورزشی با ما همراه بود و مدتی از نوشته های او استفاده میبردیم .
و خیلی از عزیزانی که بودند و حالا مدتی بعلت گرفتاریهای شخصی در سایت حضور ندارند . امیدوارم همگی آنها موفق باشند .
حالا که به طولانی ترین شب سال نزدیک میشیم بیاین یه دعایی بکنیم :
دعا کنیم این سایت به جایی برسه که روزی مدیران سایت جشن تولد صد سالگی اون رو با حضور اعضاء مشهدی و شهرستانی برگزار کنند و از اعضای کم لطف و گذشته سایت مثل من توی اون میتینگ یاد بشه ...
شاد باشید

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

ali-msh

مدیر سایت
مدیر سایت

29 شهريور ماه ، 1384
تعداد ارسالها: 1315
امتياز: 23594
تشکر شده 0 بار در 0 پست

محل سكونت: آنجا که دل خوش است

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 14 دي ماه ، 1384 13:03:31    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

واقعا لذت نداره که ياد قديم ها بکنيد مثلا اون روزهايي که گرفتار سايت بوديد و ....
تو زندگي همين خاطره هاست که براي آدم ميمونه و تقريبا آدم با خاطره هاش زنده اس ( زير لب ميگه يادش بخير اون روزا که با بچه ها بوديم دور هم کلي حال ميداد ) واقعا سعي کنيم از خودمون خاطره ي خوبي بزاريم
البته امير جان اين آخريا رو که گفتيد يخورده ميشناسم مخصوصا عزيز ما آقا رضا که به ما لطف دارن ولي به قول nafise که يک جا خونده قانون دوستي جداييه

اشاره به پست nafise:
خيلي سايت ها رفتم که با وجود تبليغات زياد و به قول خودشون ساپورت قوي وقتي ازشون يه سوالي ميکنيد انقدر خودشونو ميگيرن و مثلا براي آدم کلاس ميزارن که از هر چي ساپورته پشيمون ميشه ولي اينجا با وجود افرادي چون دوستان گرامي و مخصوصا استاد ما آقاي ali-msh Very Happy خيلي گرم و دوست داشتني شده و اصلا با همه ي سايت هاي ديگه فرق ميکنه حالا ما که کوچک تر از اين حرفا هستيم که بخوايم حتي تو اين سايت پست بديم Wink
ولي از صميم قلب از تمامي گردنندگان مشهد تيم تشکر ميکنم و آرزوم اينه که همين جوري به فعاليت خودش ادامه بده

-------------عضو کوچک مشهد تيم --------------علي منيريه شفق------------------

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

mahdyar

چشم و چراغ سایت
چشم و چراغ سایت

21 آبان ماه ، 1384
تعداد ارسالها: 2032
امتياز: 29733
تشکر کرده: 5
تشکر شده 8 بار در 7 پست

محل سكونت: عيبي يخ‌دي‌بابا

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 27 دي ماه ، 1384 18:37:16    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام
من هم يادم مياد كه چيزي يادم نيست از اولين باري كه با مشهدتيم كار كردم
ولي اينو كه گفتم كه يادم مياد كه يادم نيست رو الان توضيح ميدم
آقا ما راجع به مديريت محتوا ناك داشتيم ميزديم تو سر خودمون و همهء سايتها رو ميگشتيم كه يك دفعه چشمم رو باز كردم ديدم به به افتادم تو معدن ناك حتي بهتر از Phpnuke.org چون اينجا فارسي بود
خلاصه بچه‌هاي مشهد تيم گل بودن ما هم كه بدمون نميومد همچين دوستايي داشته باشيم و انقدر زحمتشون داديم كه اگه يه روز مشهدتيم تعطيل شد بدونيد كه اتفاق بدي نيفتاده بچه‌هاي مشهدتيم درگير حل كردن مشكل من هستن ( خودمونيم دكتراي دسه گل آب دادن هم دارما )
خلاصه اينجوري شد كه كلي با هم دوست شديم تا اينكه يه روز با امير آقا رو مسنجر چت ميكرديم كه آنلاين شدن و اينجا بود كه ...... * نكته كنكوري*
ديدم يه ID ديگهء امير آقا هم روشن شد و متوجه شدم كه بعله اينجانب در زندگي قبليم با امير آقا آشنا بودم و شايد بيشتر از 3 سال پيش هم باشه چون توي 3-4 سال گذشته كسي كه كامل نشناسم رو توي مسنجرم Add نكرده بودم

اينجوري شد كه به ياد گذشته هاي ما هم درست شد با اينكه عضو تازه كار مشهد تيم هستم

( دوستان گرامي مواظب باشند آشنا در نيان آخه من زياد دوستاي اينجوري دارم 5-6 مورد ديگه هم هست كه اونها هم خيلي جالبه ولي متأسفانه به اينجا مربوط نميشه )

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

nafise

حق آبو گِل داره!
حق آبو گِل داره!

19 خرداد ماه ، 1382
تعداد ارسالها: 384
امتياز:
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 27 دي ماه ، 1384 20:43:52    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

این پستی که یکی از مدیران راه انداخت بنظر من اگر بچه ها ادامه بدن و از گذشته ها و خاطرات یادی بکنند خیلی جالب تر میشه تا اینکه به اعماق تاریخ بپیونده و از خاطرشون محو بشه .
دوستان همکاری کنند لطفا

بازگشت به بالا

ali-msh

مدیر سایت
مدیر سایت

29 شهريور ماه ، 1384
تعداد ارسالها: 1315
امتياز: 23594
تشکر شده 0 بار در 0 پست

محل سكونت: آنجا که دل خوش است

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 27 دي ماه ، 1384 20:55:22    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

شما به اين مساله هم بايد توجه کنيد که مگه چند تا از بچه هاي مشهد تيم با هم خاطره دارن که بيان و بگن خاطرات شخصي هم فکر نميکنم زياد براي شخص مقابل جالب باشه.
الان يورز ها رو که ميبينم هر کي از يه جاييه ما هم که تک افتاديم.
حالا جدا از اين حرفها اين تاپيک باحاليه با اون اسمي که امير آقا گذاشتن دوست داشتني تر هم شده بازم وقتي که آدم به گذشته بر ميگرده و ياد خاطرات ميفته يه عالمي داره و به آينده ميره يه عالم ديگه مثلا فکر اينکه چند وقت ديگه مشهد تيم هست و ما هم هستيم آدم رو يه جوري ميکنه . همون گذشته ها بهتره چون که فکر ميکنم بيشتر خوبي هاست که به ياد آدم ميمونه براي همينه که همه از گذشته ها ميگن و به قول شما درش محو ميشن
استادي ميگفت ايراني ها به گذشته ي خودشون افتخار ميکنند و آفريقايي ها در فکر حال هستند و اروپا و آمريکايي ها نيز براي آينده برنامه ريزي ميکنند.
--------
يه زماني بود که وبلاگ داشتم بعد رفتم تو کار سايت بد نبود کارمون با html و frontpage راه ميفتاد کم کم به فکر يه قسمت دانلود افتادم اونو که اضافه کردم ديدن ديگه با فرانت نميشه کاريش کرد به فکر يه پرتال افتادم که بعد از تحقيق به اين نتيجه رسيدم که php-nuke ميشه گفت از همش بهتره و مشهد تيم هم از همه بهتر فارسيش کرده اول با خودم گفتم از همين سايت چرت و پرتاس که به يوزر هاش اهميت زيادي نميده ديدم چاره اي نيست ثبت نم کردم و به قسمت دريافت فايل رفتم و نوک رو گرفتم بعد از چند وقت کار کردن باهاش ديدم که نميشه بايد از يکي کمک بگيريم با خودم گفتم که کارم در اومد دوياره بيا و منت اين آدماي از خود راضي رو بکش اومديم تو فروم و سوالمونو مطرح کرديم ديديم که نه بابا چه زود و خوب بهش جواب دادن خلاصه همين جوري ميومديم تو فروم و بيتشر کيف ميکرديم گفتم بيام و اينا رو تست کنم ببينم چقدر ظرفيت دارن !!! به همه گير دادم به همشون تيکه انداختم خلاصه انتقادهاي سنگين و نظرات کنايه دار هم کرديم بعد از چند وقت زرشک خداييش کم آوردم تا حالا بچه ها يي به اين باحالي و با مرام نديده بودم !!!!!
همين جا تشکر ميکنم از همه بچه ها و مديران عزيز سايت که من رو تحمل کردند و ميکنند
خيلي باحالين آدم افتخار ميکنه که عزيزاني مثل شما رو ميشناسه
عضو کوچيک مشهد تيم و کوچيک همه بچه هاي باحال سايت Wink علي - منيريه شفق

آخرين ويرايش توسط ali-msh در تاريخ چهارشنبه، 28 دي ماه ، 1384 20:04:04; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

sajjad_eb

کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

22 آذر ماه ، 1384
تعداد ارسالها: 242
امتياز: 4520
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 27 دي ماه ، 1384 22:12:41    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

همیشه نمره انشام تک بود وگرنه منم خاطره اولین ورودم به مشهد تیم می گفتم .
البته من عضو جدیدم ولی به هرحال از یه اتفاق چه 1روز بگزره چه 50سال می ره جزء خاطرات آدم

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

Ali

مدیر سایت
مدیر سایت

13 خرداد ماه ، 1384
تعداد ارسالها: 252
امتياز: 8380
تشکر شده 0 بار در 0 پست

محل سكونت: http://localhost

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 28 دي ماه ، 1384 12:08:38    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

حالا كه بحث اين تاپيك به اينجا رسيده بزارين منم يكم از اولين روزايي كه با اين سايت آشنا شدم واستون بگم . شايد بعضي ها واسشون سئوال شده كه من زاهدان ؛ اينجا تو سايتي كه برو بچ مشهدي راه انداختن چيكار مي كنم.
اولين باري كه با اين سايت آشنا شدم تقريبا 2 سال پيش بود اونم از طريق لينك پايين يه سايت ديگه كه اسمش رو نمي گم چون داره از پرتال فارسي شده توسط مشهد تيم استفاده مي كنه ولي لينك رو برداشته به اسم خودش قرار داده . اميدوارم روزي بشه كه همه ياد بگيريم قدر دان زحمات ديگران باشيم.
خلاصه ...
اون روزا فقط اومدم يه نگاهي انداختم و رفتم . چون زياد دنبال اينكه بخوام يه سايت شخصي واسه خودم داشته باشم نبودم . بعد از مدتي كه به فكر داشتن سايت شخصي افتادم . اوايل صفحات رو بصورت html مي گذاشتم. اما بعد از يه مدتي كه حسابي حجم بالا رفت ديدم كه html با تمام خوبي هايي كه داره ولي دردسر خيلي زياد داره . يهو زد به سرم كه از پرتال ها استفاده كنم . تو همين گيري بيري ها بودم كه يه شب كه داخل اينترنت مثل هميشه اينور و اونور مي رفتم يهو يادم اومد كه قبلا يه سايتي بود كه تويه كار فارسي سازي بود....
اونجا بود كه يك يوز ثبت كردم و شدم كاربر جديد.
يادمه سر اينكه بخوام سايت رو راه بندازم چقدر حالم گرفته شد و اميرجان رو چقدر اذيت كردم .
البته اولاش تقسير من نبود Question فايل ها درست upload شده بودن ولي با ديتابيس ارتباط برقرار نمي شد و آخرين كاري كه به ذهنم رسيد اين بود كه با مسئول هاستينگ تماس بگيرم كه آقا جان سايت رو كامل پاك كن دوباره تشكيل بده كه خدا رو شكر با اين كار درست شد.
بالاخره بعد از مدتي فعاليت تويه سايت شخصي خودم شانس در خونه منو زد و روزاي اردوي مشهد تيم فرا رسيد . به هر زحمتي بود كارا رو درست كردم كه بتونم راهي سفر مشهد بشم كه خدا رو شكر توفيق حاصل شد و رسيدم خدمت امام رضا و تونستم بچه ها رو هم ببينم .
به جرأت مي تونم بگم كه يكي از بهترين خاطرات زندگي من اون روز بود. روز آشنايي نزديك با دوستان گلم.
به هر حال و با تمام اين اوصاف الان دوستان هستند كه منو دارن تحمل مي كنن . چون من هيچ نبودم و نيستم و جلوشون هيچ نخواهم بود.
همين جا :
امير خان معظمي گل ؛رضا خان ترابي عزيز ؛ آقا مهدي منصوري؛ محسن آقاي شارع . كه به عنوان مديران سايت هستيد دست تك تك شماها رو واسه زحماتي كه مي كشيد مي بوسم و تشكر مي كنم كه منو تحمل مي كنيد.

البته جا داره كه از تك تك كاربران سايت هم كه به سايت توجه مي كنند تشكر ويژه داشته باشم چون اگه شما دوستان نباشيد ....
خوب ديگه طولاني شدن هستش و سر درد گرفتن شما ها .
پاينده و موفق باشيد دوستان عزيز .

بازگشت به بالا

Mezrabchi

کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

18 مهر ماه ، 1382
تعداد ارسالها: 234
امتياز:
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 2 مرداد ماه ، 1386 13:52:14    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

يه روزى. يه جايى. يه لينكى رو زدم و مشهد تيم باز شد.
يه جورى. يه حالى. يه تعصبى تو وجودم جوانه زد كه نگو.
يه حرف. يه كلمه. يه جمله. يه پست و ...
يه روز. 2 روز. 3روز و ... 4 سال.
اينجورى ميشه كه گير ميفتى و دلت بند ميشه و باقى ماجرا...
ولى ...

دوستان! مديران! يكى از نقاط ضعف سايت شما (ماى سابق) عدم توجه به تنوع مطالب و بروز رسانى ساير تاپيك هاست.
پس از گذشت چند سال از فراز و نشيب ها و افت و خيزهاى سايت هنوز هم بسيارى از لينك هاى آن تنها حاوى چند عنوان و دسته بندى است و مطلبى در خود ندارد!!!
براى چنين سايتى چه قسمتى مهم تر از آموزش سراغ داريد؟ لينك آموزش در منوى صفحه‌ى اول را بزنيد. چه مى‌بينيد؟
و ...
همه‌ى اين‌ها از سر درد و حسرت است. شايد جايش اينجا نباشد. ولى ...
بعضى از اعضا از جمله خود من هم كم لطفى كرديم و سايت را تنها گذاشتيم ولى خودخواسته نبوده و كارى و بارى و گرفتارى و ...
اما شايد اگر مديران بعضى از قسمت‌ها و تاپيك‌ها را مورد بى‌مهرى قرار نمى‌دادند شايد اينگونه نمى‌شد. شايد...

يادم نمى‌رود تا قبل از اينكه بچه‌هاى سايت منو تو اردوى سال 83 ببينند فكر مى‌كردند كه چقدر لوس و بهانه‌گير و اخمو و بى‌ادب باشم. شايد هم نظرشان عوض نشد!
اما بهترين چيزى كه اين سايت برايم داشت. يافتن دوستان خوب و ديدن دوباره‌ى هم‌كلاسى‌ قديم مهدى منصورى‌ بود.
مثل هميشه طولانى و عصبانى...

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

MashhadTeam.com صفحه اول انجمن -> انجمن عمومی -> عمومي

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت