amir مدیر سایت وضعيت: آفلاين 28 فروردين ماه ، 1383 تعداد ارسالها: 1793 امتياز: 30583 تشکر کرده: 1 تشکر شده 7 بار در 6 پست
محل سكونت: اینترنت
ارسال شده در: جمعه، 20 خرداد ماه ، 1384 09:25:26 موضوع مطلب: خدمات هاستينگ مشهدتيم
با سلام
همون طوري كه قبلا خدمت شما عرض كرده بودم سرويس هاستينگ مشهدتيم راه اندازي شده شما ميتونيد سوالات خودتون رو قبل از خريد در همين انجمن مطرح كنيد ضمن اينكه نسخه جديد ماژول هاستينگ مشهدتيم هم اماده شده كه براي مشاهده ليست امكانات سرور و ارسال فورم درخواست هاست به ادرس زير مراجعه كنيد :
در صورت اجاره فضا از سايت مشهدتيم يك سري امكانات براي شما فراهم ميشه مثل نصب و تنظيم نسخه هاي مختلف php-nuke فارسي مشهدتيم يا پشتيباني سايت ناك شما از همه لحاظ و .....
amir مدیر سایت وضعيت: آفلاين 28 فروردين ماه ، 1383 تعداد ارسالها: 1793 امتياز: 30583 تشکر کرده: 1 تشکر شده 7 بار در 6 پست
ارسال شده در: شنبه، 4 تير ماه ، 1384 21:32:19 موضوع مطلب:
برخي از قابليت هاي سرويس هاستينگ :
MySql نامحدود : مشكلي كه برخي از كاربران با هاستينگ خودشون دارن اينه كه بعنوان مثال فقط ميتونند يك ديتابيس داشته باشند حالا اگر بخوان برنامه هاي ديگه رو بفرض بجز php-nuke نصب كنند نميتونن ديتابيس ديگه اي ايجاد كنند!
در سرويس هاستينگ مشهدتيم شما ميتونيد 100 ها ديتابيس داشته باشيد و ساختن بانك اطلاعاتي كاملا نامحدود هست و ميتونيد مثلا پورتال هاي مختلف يا چت روم و..... رو كه به هر كدام به يك ديتابيس نياز داره نصب كنيد ......
PcBoyIr مدیر سایت وضعيت: آفلاين 20 تير ماه ، 1384 تعداد ارسالها: 1427 امتياز: 35899 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: مشهد
ارسال شده در: شنبه، 15 بهمن ماه ، 1384 00:34:26 موضوع مطلب:
سلام دوستان
قيمت هاي ما در صفحه اول سايت هست .
حالا اگر سايت ديگري قيمت ارزانتر مي دهد خوب از آنجا خريداري كنيد ولي نكته مهم امكانات و پشتيباني از همه مهمتر است كه بايد به آن توجه كنيد . _________________ رضا ترابی
قوانین انجمن ها :
mahdyar همکار سایت وضعيت: آفلاين 21 آبان ماه ، 1384 تعداد ارسالها: 1750 امتياز: 25967 تشکر کرده: 1 تشکر شده 3 بار در 2 پست
محل سكونت: عيبي يخديبابا
ارسال شده در: شنبه، 15 بهمن ماه ، 1384 13:42:31 موضوع مطلب:
سلام
من هم به عنوان یوزر هاستینگ مشهدتیم این موضوع رو تایید میکنم و از تمام سرویسهای هاستینگ که قبلاَ گرفتم بهتر بوده حتی از اونایی که مثلاَ گردن کلفت هستند و ادعای زیادی در اجاره هاستینگ دارن , نه کیفیتشون به این خوبی بود و نه امکانات
پشتیبانی هم بسیار عالیه
خدانگهدار _________________ میشه هیچ چیزو ندید، فقط نگاه کرد...
ali-msh مدیر سایت وضعيت: آفلاين 29 شهريور ماه ، 1384 تعداد ارسالها: 1315 امتياز: 23522 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: آنجا که دل خوش است
ارسال شده در: شنبه، 15 بهمن ماه ، 1384 17:53:51 موضوع مطلب:
همين قدر بسه که بگم حالا اگه پشتيباني هاستينگ رو نديديد يه نگاه به فروم بندازيد بچه ها عين عقاب نشستن تا يکي مشکلي داشته باشه در عرض يک ريفرش جواب ميدن _________________ علي شفق
ارسال شده در: چهارشنبه، 10 اسفند ماه ، 1384 15:49:37 موضوع مطلب:
jafare مي نويسد:
اگه هستيد و يا نيستيد در هر دو حالت دمتون گرم. فقط بگيد هستم
با سلام
فکر میکنم (اگر اشتباه نکنم) شما آقای جعفر اسماعیل پور هستید که دو مرتبه درخواست خود را ارسال کرده اید و هر دو بار مشخصات به آدرس ایمیل واردی شما یعنی