ايجاد حساب  |  ورود

-::Mashhad Team::-: تالار گفتمان

MashhadTeam.com :: نمايش موضوعات - چطوري اجراش كنم؟!

`

چطوري اجراش كنم؟!

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

MashhadTeam.com صفحه اول انجمن -> انجمن برنامه نویسی -> Delphi

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

ferferi
کاربر جدید
کاربر جدید

وضعيت: آفلاين
14 خرداد ماه ، 1384
تعداد ارسالها: 2
امتياز: 0
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 14 خرداد ماه ، 1384 15:38:54    موضوع مطلب: چطوري اجراش كنم؟! پاسخ همراه با اعلان

سلام
از اينكه اومدي اين تاپيك رو بخوني ممنونم
سوال من اينه كه من برنامه هايي رو كه با دلفي مينويسم چطوري ميتونم به يك فايل مجزا اجرايي تبديل كنم كه اگر بردمش روي يك كامپيوتر ديگه كه دلفي نداشت اجرا بشه
اينستال شيلد هم احتمالا اين كار را بكنه ولي من يك راه ميخوام كه خود دلفي مثل ويژوال بيسيك انجام بده
اگه يكي به من بگه ممنون ميشم
از خيليها پرسيدم بلد نبودند
قربون مرامتون

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

Masoud2020
کاربر جدید
کاربر جدید

14 خرداد ماه ، 1384
تعداد ارسالها: 6
امتياز: 190
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 14 خرداد ماه ، 1384 19:28:45    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام
در Delphi7.0 نسخه Enteprise Edition نرم افزار InstallShield Express – Borland Limited Edition وجود داره كه مخصوص اين كار است (ساختن فايل Setup).يعني تمام خواسته هاي يه برنامه نويس رو كه ميخواهد برنامشو رو يه سيستم ديگه اجرا كنه جواب ميده.حتي اگه برنامه شما Alias هم داشته ياشه اين نرم افزار مي تومه DBE Administrator رو روي سيستمي كه ِDelphi نصب نيست خودكار نصب و Alias شما رو بهش بشناسونه.
اگه به جواب همين بود ؛ خواستي نحوه ساختن فايل اجرايي رو برات توضيح ميدم.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل

ferferi
کاربر جدید
کاربر جدید

14 خرداد ماه ، 1384
تعداد ارسالها: 2
امتياز: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 14 خرداد ماه ، 1384 23:42:26    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Masoud2020 مي نويسد:
سلام
در Delphi7.0 نسخه Enteprise Edition نرم افزار InstallShield Express – Borland Limited Edition وجود داره كه مخصوص اين كار است (ساختن فايل Setup).يعني تمام خواسته هاي يه برنامه نويس رو كه ميخواهد برنامشو رو يه سيستم ديگه اجرا كنه جواب ميده.حتي اگه برنامه شما Alias هم داشته ياشه اين نرم افزار مي تومه DBE Administrator رو روي سيستمي كه ِDelphi نصب نيست خودكار نصب و Alias شما رو بهش بشناسونه.
اگه به جواب همين بود ؛ خواستي نحوه ساختن فايل اجرايي رو برات توضيح ميدم.

اي ول همين بود
اگه نحوه ساختن فايل اجرايي رو بگي ممنون ميشم

بازگشت به بالا

Masoud2020
کاربر جدید
کاربر جدید

14 خرداد ماه ، 1384
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 15 خرداد ماه ، 1384 03:11:08    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بعد از نصب و اجراي InstallShiel Express در صفحه اول از منوي File گزينه New رو انتخاب كن.در كادر ظاهر شده يه آدرس بده (كه بعدا فايل اجرايي رو تو همون مسير ميذاره) حالا دگمه Ok رو بزن.
خوب همون طور كه از سمت چپ پنجره ظاهر شده مشخصه بايد 8 تا مرحله رو بگذرونيم تا كارمون تموم بشه كه انجام اين مرحله ها نكته خاصي نداره به غير قسمت ساختن BDE Administrator و معرفي Alias كه اونا رو هم ميگم.خوب حالا مرحله به مرحله ميريم.
1.از قسمت Organize Your Setup عبارت General Information رو انتخاب ميكنيم ودر قسمت راست يه سري اطلاعات از نظير نام پروژه و Version اون از اين چيزا رو ميديم كه زياد مهم نيست.(بقيه هم مهم رو تست كني متوجه ميشي)
2.از قسمت Specify Application Data عبارت File رو انتخاب كن.در سمت راست فايل هاي برنامه دلفي رو از قسمت بالاي پنجره آدرس دهي كن و به قسمت پايين DragDrop كن در واقع تو شاخه Your Product Name [INSTALLDIR] اضافه ميشه.حالا + كنار Your Product Name [INSTALLDIR] رو بزن و Database[DATABASEDIR] رو انتخاب كن و فايل هاي پايگاه داده برنامه دلفي رو تو بهش اضافه كن.
حالا نوبت قسمت مهمه
از همون قسمت Specify Application Data عبارت Objects/Merge Modulesرو انتخاب كن.
از سمت راست گزينه بسته به نيازت هر كدوم كه لازمت تيك بزن اگر هم برنامه ات به هيچ كدوم از اون ماژول ها احتياج نداره هيچ كدوم رو نمي خواد تيك بزني فقط براي همون قضيه BDE Administrator گزينه BDE_ENT رو تيك بزن.خوب حالا در كادر ظاهر شده Next رو بزن در همون قسمت Create a new BDE Configuration file دگمه Browse رو بزن.حالا تو كادر ظاهر شده در قسمت file Name يه اسم بده و دگمه Save رو بزن .حالا دگمه Next رو بزن در كادر ظاهر شده دگمه Launch رو بزن تو كادر ظاهر شده از قسمت Driver گزينه هاي DB2 و Driver do Microsoft dBase و Driver do Microsoft Paradox و Microsoft Paradox Driver و MSSQL و هرچيز ديگه كه لازم داري تيك بزن(ولي براي يه برنامه عادي همينا كافيه).خوب حالا دگمه Add رو بزن فقط اسم Alias برنامه دلفي رو از قسمت Alias Name انتخاب كن و دگمه Ok رو بزن. حالا دگمه close رو بزن و بعد از اون دگمه Yes رو بزن.باز دگمه Next و بعد از اون Finish رو بزن.(در اينجا كار مهم تموم شد حالا به ادامه مي رسيم)
3.در قسمت Configure the Target System عبارت ODBC Resurces رو انتخاب كن و در سمت راست رو گزينه هاي Microsoft dBase Driver و Microsoft Paradox Driver و Driver do Microsft dBase و Driver do Microsoft Paradox و هر چيز ديگه اي كه لازم داري تيك بزن(براي برنامه عادي همينا كافيه)
خوب ديگه خيلي حرف زدم بقيه اشو خودت چك كن چون گفنتي ها رو گفتم بقيه اش رو نگاه كني متوجه مي شي فقط در قسمت شماره 4 Customize the Setup Appearance عبارت Dialogs وقتي كليك كردي سمت راست دو عبارت Destination Folder و Darabase Folder رو تيك بزن.(كارمون تموم شد فقط مونده قسمت آخر يعني ساختن فايل Setup).
در قسمت شماره 7 Prepare for Release عبارت Build Your Release رو انتخاب كن و در سمت راست رو CD_Rom راست كليك كن و Build رو انتخاب كن ميبيني كه كار ساختن برنامه setup شروع ميشه.
اگه همه مراحل رو همون طور كه گفتم بري برنامه ات بدون خطا ساخته ميشه.(حالا از برنامه Install Shield بيا بيرون و در جواب كادر ظاهر شده بهتره Yes رو بزني و بياي بيرون.)
حالا برو به اون پوشه ايي كه شروع كار آدرس دهي كرده بودي و مسير زير رو دنبال كن.
\Express\SingleImage\DiskImages\Disk1مسيري كه داده بودي
فايل رو بايد ببيني.تموم شد.امیدوارم كه وقتی رو كه گذاشتم و اين طومار رو نوشتم مثمر ثمر باشه.
ديگه ببخش اگه زياد شد.
خدمت آقا مهدی : اگه مي شد میخواستم این مطالب رو منسجم تر به صورت يه مقاله بفرستم رو سایت كه ظاهرا اجازه ندارم.باید چي كار كرد.

بازگشت به بالا

newpascal
کاربر جدید
کاربر جدید

17 اسفند ماه ، 1384
تعداد ارسالها: 1
امتياز: 21
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 17 اسفند ماه ، 1384 21:30:55    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام دوست عزيز واقعا ممنون از اينهمه لطفي كه داري من هم همين مشكل رو داشتم يعني بانك با دلفي دارم كه بعد از پاك شدن دلفي كار نميكنه ولي
در مقاله شما در جايي گفتيد كه گزينه
BDE_ENT
را تيك بزنيم تا كادري ظاهر شود ولي من در اينستال شيلد و در همان محلي گفتيد اين گزينه را اصلا پيدا نميگفتم لطفا راهنمايي ام كنيد خيلي خيلي متشكرم

بازگشت به بالا

Masoud2020
کاربر جدید
کاربر جدید

14 خرداد ماه ، 1384
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 1 شهريور ماه ، 1385 00:43:46    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مشکل ندیدن BDE_ENG در InstallShield به خاطر درست نصب نکردن InterBase server هست. اگه درست و کامل نصبش کنید تو InstallShield تو قسمتی که گفتم BDE_ENG رو میبینید. البته باید حتما اول InterBase Server رو نصب کنید بعد InstallShield وگرنه بازهم BDE_ENG رو نمیبینید.Add or Remove Program هم فایده نداره.

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

MashhadTeam.com صفحه اول انجمن -> انجمن برنامه نویسی -> Delphi

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت