بزودي يك قسمتي به سايت اضافه ميشه كه بهترين بخش اين سايت هست و اون قران مجيد هستش تمام سوره ها به همراه قابليت جستجو در ايات و پخش سوره هاي قران مجيد به صورت صوتي و با فورمت ها ي RM و MP3 و ترجمه انگليسي دو سه روز ديگه صبر كنيد اين بخش هم حاضر ميشه
اردو تفريحي مشهدتيم هم يادتون نره براي اطلاعات بيشتر اينجا رو بخونيد :
حق آبو گِل داره! وضعيت: آفلاين 19 خرداد ماه ، 1382 تعداد ارسالها: 384 امتياز: تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: مشهد
ارسال شده در: شنبه، 30 خرداد ماه ، 1383 23:07:54 موضوع مطلب:
سلام آقا امير. واقعا دست مريزاد. خيلي امكانات جديد جالبه . اگه قرآن هم بهش اضافه بشه نور علي نوره.
راستش وقتي اومدم جواب يكي از ارسالي ها رو بدم و طرح قشنگ صفحه ارسال رو ديدم لازم دونستم براي اين طرحهاي جديد و قالب جديد هم كه در اين صفحه اضافه شده بهتون خسته نباشيد بگم .منتظر تغييرات بعدي هستيم .
بقول يه برنامه اي :ديگه چه خبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرين ويرايش توسط nafise در تاريخ يكشنبه، 31 خرداد ماه ، 1383 00:28:51; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه
حق آبو گِل داره! وضعيت: آفلاين 19 خرداد ماه ، 1382 تعداد ارسالها: 384 امتياز: تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 31 خرداد ماه ، 1383 00:23:49 موضوع مطلب:
معذرت ميخوام
اين همه اين رو به من ياد دادين باز هم شاگرد تنبلي بودم
ممنون كه يادآوري كرديد
و ممنون از اين تغييرات زيبايي كه در سايت دادين
(اين بار ديگه درسته) موفق باشين
_________________ در تاریخ زندگی خوانده ام : دوستی یک اتفاق،جدایی یک قانون، و تنهایی یک رسم است.
مدیر سایت وضعيت: آفلاين 28 فروردين ماه ، 1383 تعداد ارسالها: 1952 امتياز: 39456 تشکر کرده: 15 تشکر شده 21 بار در 16 پست
محل سكونت: اینترنت
ارسال شده در: جمعه، 24 مهر ماه ، 1383 09:31:33 موضوع مطلب:
با سلام
چند روزي بود كه دسترسي به سايت با مشكل رو به رو بود كه در نهايت به سرور جديد رفتيم و تمام اطلاعات خداروشكر بصورت كامل منتقل شد اميدوارم ديگه اين مشكلات پيش نياد
ارسال شده در: جمعه، 24 مهر ماه ، 1383 15:13:02 موضوع مطلب:
سلام
من كه خيلي خوشحال شدم كه اين مشكل سايت برطرف شد
راستش اين مدت از خيليها در مورد اينكه سايت باز نميشد سوال كردم ولي كسي در جريان نبود
حالا كه شما گفتيد داشتين اسباب كشي ميكردين خب ميگفتين ما هم بيايم كمك
موفق باشين
((خونه جديد مبارك))
_________________ در تاریخ زندگی خوانده ام : دوستی یک اتفاق،جدایی یک قانون، و تنهایی یک رسم است.
مدیر سایت وضعيت: آفلاين 28 فروردين ماه ، 1383 تعداد ارسالها: 1952 امتياز: 39456 تشکر کرده: 15 تشکر شده 21 بار در 16 پست
ارسال شده در: شنبه، 9 آبان ماه ، 1383 16:58:08 موضوع مطلب:
سلام دوستان
اين چند روز اخير به خاطر انتقال سرور سايت از كار افتاده بود اين بار وضعيت يه مقدار بد تر از دفعه هاي قبل بود تا حدي كه حسابي اواخر نااميد شده بودم ولي به هر حال كل اطلاعات رو تونستيم برگردونيم
لازمه كه اينجا از خانم ها مقدم و ايماني تشكر كنم
همين طور از ارين در اصفهان
و دوست خوبم رضا از سايت pcboysir.net
اميدوارم كه ديگه مشكلي پيش نياد تا بتونيم اين وقفه اي كه بوجود اومده رو جبران كنيم
ارسال شده در: شنبه، 9 آبان ماه ، 1383 17:49:41 موضوع مطلب:
سلام
من كه امروز با هزار نذر و صلوات سايت رو باز كردم
باور كنيد وقتي صفحه اول اومد از خوشحالي جيغ كشيدم
من خيلي خيلي از بازگشت سايت خوشحالم
سعي ميكنم مثل گذشته ولي فعال تر باشم تا نشون بدم كه اين سايت خونه دوم من هست .
موفق باشين آقا امير
بهتون خسته نباشيد و تبريك ميگم بخاطر بازگشت دوباره سايت
ارسال شده در: يكشنبه، 24 آبان ماه ، 1383 19:46:28 موضوع مطلب:
امروز نشستم يه سري از فايل هاي سايت رو اپديت(patch) كردم تا به مشكلي بر نخوريم به اميد خدا ميخوام كم كم امكانات سايت رو بيشتر كنم اوليش واسه قسمت نوشته هاي روزانه كاربران(همون وبلاگ) يك اديتور فارسي گذاشتم كه كارو راحت تر ميكنه اگه خواستين تو اين قسمت مطلبي بنويسيد ميتونيد از اين لينك
اديتور جديد رو ببينيد چون قسمت هاي مختلف سايت از لحاظ فايل ها بروز شده اگر تو صفحه اي پيغام خطايي ديدين حتما اينجا بنويسيد تا درستش كنم راستي كم كم داريم نزديك ميشيم به 17 اذر (روز تولد مشهدتيم) .........
ارسال شده در: يكشنبه، 24 آبان ماه ، 1383 20:27:11 موضوع مطلب:
سلام
ممنونم از زحماتي كه با وجود مشغله زياد براي سايت ميكشيد
ديروز با يكي از اعضاء كه حرف ميزدم به اين نتيجه رسيدم كه بد نيست يك موضوع جديد و جالب توجه اعضاء مطرح كنيم .
ولي راستش خودم به نتيجه اي نرسيدم تا امروز .
فكر ميكنم بد نباشه همين رو به نظرسنجي بگذاريم كه اعضاء چه موضوعي رو ميخواهند مدنظر قرار دهيم و روي اون موضوع بيشتر كار كنيم !!!
در ضمن بهتره از الان به فكر جشن تولد سايت باشيم . شايد اين آخرين ميتينگي باشه كه در مشهد در خدمت اعضاء هستم (البته تا آخر امسال) و اگر لطف كنيد و هماهنگي كنيد براي ميتينگ تولد مشهدتيم خيلي عالي ميشه
موفق باشيد.