mahdi مدیر سایت وضعيت: آفلاين 3 تير ماه ، 1382 تعداد ارسالها: 838 امتياز: تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 8 دي ماه ، 1382 01:42:48 موضوع مطلب: تست - برنامه نويسي دانلودر
دانلودر ها را چگونه مينويسند كه هم سرعت دانلود بيشتري دارند و هم ادامه دانلود را در صورت قطع شدن دنبال مينمايند؟ _________________ مهدي
مردي از دياري ديگر
nafise حق آبو گِل داره! وضعيت: آفلاين 19 خرداد ماه ، 1382 تعداد ارسالها: 380 امتياز: تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: مشهد
ارسال شده در: سه شنبه، 1 ارديبهشت ماه ، 1383 00:29:55 موضوع مطلب:
سلام
من فکر میکنم این نرم افزارها نیاز به یک حافظه موقت دارند.مثل صفحات اینترنت که با قرار دادن کش میشه فقط قسمتهای افزوده شده را دانلود کرد و در نرم افزارهایی مثل فلش گت و ... میتوان از این خصوصیت بهره برد اما اعتراف میکنم که تا حالا در زمینه برنامه نویسی به این مورد دقت نکرده بودم.
میشه خودتون دقیق این موضوع رو توضیح بدین.
ممنون میشیم(همه برنامه نویس های بی تجربه
خوش باشین _________________ در تاریخ زندگی خوانده ام : دوستی یک اتفاق،جدایی یک قانون، و تنهایی یک رسم است.
mahdi مدیر سایت وضعيت: آفلاين 3 تير ماه ، 1382 تعداد ارسالها: 838 امتياز: تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 3 ارديبهشت ماه ، 1383 23:35:57 موضوع مطلب:
سلام
در این مورد باید بگم که درخواست فایل بصورت بلاک های مشخص میباشد و برنامه این فایل را در هرمرحله ذخیره میکند. در زمان قطع شدن حجم و مقدار دریافت فایل مشخص است و در زمان اتصال مجدد و برای ادامه با استفاده از Seek به محل مورد نظر(باقیمانده فایل) جهش میشود و ادامه بلاک ها از مکان مذبور دریافت میشود
و اما سرعت. عموما یک Process به تنهایی نمی تواند 100% پهنای باند را اشغال نماید بنابراین برنامه نویسان این گونه برنامه ها در یافت یک فایل را به بخش های مشخصی تقسیم و هر کدام را در یک Thread در یافت میگنند. این باعث میشود پهنای باند بصورت قابل توجهی استفاده شود. این امر را در مرورگر Opera نیز شاهد هستیم برای همین کاربران این مرورگر احساس میکنند صفحات در این مرورگر سریع تر از سایر مرورگر ها بار میگردد
امیدوارم توضیحات مفید و کافی باشد.
موفق باشید _________________ مهدي
مردي از دياري ديگر