aliReza-HRH مدیر - وب/گرافیک وضعيت: آفلاين 27 تير ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 459 امتياز: 7714 تشکر کرده: 6 تشکر شده 3 بار در 2 پست
محل سكونت: هر جا که او باشد
ارسال شده در: سه شنبه، 16 مهر ماه ، 1387 15:26:55 موضوع مطلب:
سوفيا لورن چرا بيوگرافيش رو نميگه؟؟؟؟
( اين عبارت از همون عبارت هاي معروف به در بگو و ديوار... بود ) _________________ کنجِ پستوی خیس از عطر شب بوها، پشت نقابِ غبارآلود خاطره ها،تصویری از درنگ را نقاشی میکنم...
aliReza-HRH مدیر - وب/گرافیک وضعيت: آفلاين 27 تير ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 459 امتياز: 7714 تشکر کرده: 6 تشکر شده 3 بار در 2 پست
محل سكونت: هر جا که او باشد
ارسال شده در: چهارشنبه، 17 مهر ماه ، 1387 18:10:26 موضوع مطلب:
sofia_loren مي نويسد:
aliReza-HRH مي نويسد:
سوفيا لورن چرا بيوگرافيش رو نميگه؟؟؟؟
( اين عبارت از همون عبارت هاي معروف به در بگو و ديوار... بود )
نشنيده ميگيــريــــم !!!
راستي عليرضا آواتاره خودتي ي ي ي ؟
در راستاي تاپيك قبلي اينا رو هم اضافه كن :
بابا فيگـــوووور ...
بابا ژست ...
بابا خوش تيــپ ...
بابا ...
من که گفته بودم آخرشم... خودتون توجه نکردین
در ضمن سوفیا اذیت نکن دیگه... بگو که خفن امپر چسبوندم... ( امپر فضولی ) از همونایی که خودت می دونی... _________________ کنجِ پستوی خیس از عطر شب بوها، پشت نقابِ غبارآلود خاطره ها،تصویری از درنگ را نقاشی میکنم...
sofia_loren مدیریت تالارگفتمان وضعيت: آفلاين 26 آذر ماه ، 1384 تعداد ارسالها: 1707 امتياز: 27012 تشکر کرده: 9 تشکر شده 6 بار در 5 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 18 مهر ماه ، 1387 20:38:58 موضوع مطلب:
ببين عليرضا جان به جاي فكر كردن به اينكه كي بيوگرافي داره كي نداره ٬
دوتا تاپيك مفيد بزن تا وقتي ميايم اينجا به معلوماتمون يكمكي اضافه بشه !
والّا ... _________________ هر وقت زندگي ليمو ترش به تو هديه داد ؛ مي توني با اون شربت درست كني !
shaghayeghjon کاربر معمولی وضعيت: آفلاين 27 شهريور ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 90 امتياز: 1148 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 7 آبان ماه ، 1387 19:08:05 موضوع مطلب:
salam man shabnam hastam az soed nagofte namanad namitonam farsy benevissam ta hala ham naneveshtam 19 salame soed dars mikhonam khoshhal misham ba barobaxe iran basham omid varam khob neveshte basham agha sofia va fahmide bashy
sofia_loren مدیریت تالارگفتمان وضعيت: آفلاين 26 آذر ماه ، 1384 تعداد ارسالها: 1707 امتياز: 27012 تشکر کرده: 9 تشکر شده 6 بار در 5 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 7 آبان ماه ، 1387 23:23:26 موضوع مطلب:
مرسي شبنم عزيز !
از آشناييتون خوشحال شدم .
به مشهد تيم خوش اومدي ...
در ضمن شما چرا اينقدر اصرار داريد منو آقا فرض كنيد ؟ !! _________________ هر وقت زندگي ليمو ترش به تو هديه داد ؛ مي توني با اون شربت درست كني !