sahel حق آبو گِل داره! وضعيت: آفلاين 27 مرداد ماه ، 1382 تعداد ارسالها: 1356 امتياز: 12773 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: فارس / لارستان
ارسال شده در: شنبه، 23 شهريور ماه ، 1387 07:24:35 موضوع مطلب:
من نميدونم مبارك با مشهدتيم چه عكس يادگاري داره كه بگيره ؟ ( اونم اين موقعه سال !!! )
ربط دقيقش به عليرضا رو هم نميدونم !!؟
اينو هم نفهميدم كي شخصيت داره ؟ كي نداره ؟!
من كلا نفهميدم !!!
ولي فقط هر كي به هر كي هست ٬ با مبارك كاري نداشته باشيد كه شاكي مي شمااااا !!!!!
( خونتون پاي خودتون ! ) _________________ ! There is no finish Line !
sofia_loren مدیریت تالارگفتمان وضعيت: آفلاين 26 آذر ماه ، 1384 تعداد ارسالها: 1707 امتياز: 27012 تشکر کرده: 9 تشکر شده 6 بار در 5 پست
ارسال شده در: شنبه، 23 شهريور ماه ، 1387 23:16:46 موضوع مطلب:
ساحل جان وقتي اين كلاه هاي كريسمس همچنان رو سر اين بدبختها جا خوش كرده ٬ديدن مبارك تنگ مشهد تيم اين موقع سال چيز عجيبي نيست ٫هست ؟ حالا راستشو بگو ٫مبارك از فاميلاتوونــه ؟!!! _________________ هر وقت زندگي ليمو ترش به تو هديه داد ؛ مي توني با اون شربت درست كني !
aliReza-HRH مدیر - وب/گرافیک وضعيت: آفلاين 27 تير ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 459 امتياز: 7714 تشکر کرده: 6 تشکر شده 3 بار در 2 پست
محل سكونت: هر جا که او باشد
ارسال شده در: يكشنبه، 24 شهريور ماه ، 1387 07:31:42 موضوع مطلب:
اصلا كي گفته اين يارو مباركه؟
اين يكي از رفقاي ما هستش، دوست داشت معروف بشه.
ما هم گفتیم من اینجا تو هم اینجا ، کجا بهتراز اینجا؟؟؟؟؟!!
مرام گزاشتيم عكسش رو زدیم تو این تاپیک شاید رسید به پای داسین هافمن یا ....
.
.
.
.
.
اگه نشد دیوید سیمن...
.
.
.
.
.
.
حالا بالاخره به پای این گلزار که میرسه؟؟؟؟
-----
تو رو خدا يه كاري بكنين... من به اي قول دادما... _________________ کنجِ پستوی خیس از عطر شب بوها، پشت نقابِ غبارآلود خاطره ها،تصویری از درنگ را نقاشی میکنم...
آخرين ويرايش توسط aliReza-HRH در تاريخ يكشنبه، 24 شهريور ماه ، 1387 07:36:12; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه
aliReza-HRH مدیر - وب/گرافیک وضعيت: آفلاين 27 تير ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 459 امتياز: 7714 تشکر کرده: 6 تشکر شده 3 بار در 2 پست
محل سكونت: هر جا که او باشد
ارسال شده در: دوشنبه، 25 شهريور ماه ، 1387 08:15:33 موضوع مطلب:
شما به حرف هاي من توجه نمي كني....
اون فاميل شما يكي ديگه/س...
اين يارو رفيق منه... اسمش هم مبارك نيست... _________________ کنجِ پستوی خیس از عطر شب بوها، پشت نقابِ غبارآلود خاطره ها،تصویری از درنگ را نقاشی میکنم...