sahel حق آبو گِل داره! وضعيت: آفلاين 27 مرداد ماه ، 1382 تعداد ارسالها: 1356 امتياز: 12773 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: فارس / لارستان
ارسال شده در: پنجشنبه، 7 شهريور ماه ، 1387 17:21:33 موضوع مطلب:
ببين مهديار جان ٬ خوب يا بد بودن برنامه رو هر كس با توجه به سليقه ي خودش هم ميتونه جواب بده !!
ولي در كل پر از انتقاد بود!! در واقع سرتا پاش !!
اومدن يه چيزي رو به مردم گوشزد كنن ٬ ولي به دليل ذيق وقت ( دو تا 25 دقيقه (!) ) نتونستن تمام و كمال موضوع رو بررسي كنن و يك سري واقعيات ناگفته موند (!)
بعدش هم از اون به عنوان معضل جامعه ياد مي كنن !! ( با همين 50 دقيقه ؟! )
امير جان٬ خواننده ها رو شناختم ٬ خيالت راحت !
در مورد عكس ٬ اينو هم ببينيد:
البته اين نظر من بود ٬ حال خوبه يا كه بده ! _________________ ! There is no finish Line !
mahdyar همکار سایت وضعيت: آفلاين 21 آبان ماه ، 1384 تعداد ارسالها: 1750 امتياز: 25967 تشکر کرده: 1 تشکر شده 3 بار در 2 پست
محل سكونت: عيبي يخديبابا
ارسال شده در: پنجشنبه، 7 شهريور ماه ، 1387 22:53:44 موضوع مطلب:
در پي پخش برنامه مستند شوك از شبكه سوم سيما و آگاهيه خانوادهها و مردم از بلاياي رپ و رپرها ازين پس موسيقي رپ به موسيقي گل محمدي تغيير نام پيدا كرد _________________ میشه هیچ چیزو ندید، فقط نگاه کرد...
aliReza-HRH مدیر - وب/گرافیک وضعيت: آفلاين 27 تير ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 459 امتياز: 7714 تشکر کرده: 6 تشکر شده 3 بار در 2 پست
محل سكونت: هر جا که او باشد
ارسال شده در: سه شنبه، 19 شهريور ماه ، 1387 07:03:04 موضوع مطلب:
من بودم گفتم...
از اين به بعد هم بهت ميگيم مهديار سنتوري...
نظرت چيه؟ _________________ کنجِ پستوی خیس از عطر شب بوها، پشت نقابِ غبارآلود خاطره ها،تصویری از درنگ را نقاشی میکنم...
آخرين ويرايش توسط aliReza-HRH در تاريخ چهارشنبه، 20 شهريور ماه ، 1387 08:34:55; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه
sourcesoft کاربر فعال وضعيت: آفلاين 10 مرداد ماه ، 1384 تعداد ارسالها: 177 امتياز: 4330 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: مشهد
ارسال شده در: چهارشنبه، 20 شهريور ماه ، 1387 09:55:21 موضوع مطلب:
aliReza-HRH مي نويسد:
ممنون از ساحل جان از اطلاعیه به موقع اش...
منم قصد داشتم این برنامه رو معرفی کنم به دلایلی نشد... اگه دیشب برنامه رو دیده باشی خیلی چیز ها معلوم میشه...
رپ واقعا در حد موسیقی ما نیست... حداقل این رپ... رپ یا نباید در موسیقی ما باشد و یا باید اصلاح گردد...
واقعا برات متاسفم که همچین فکری در مورد این سبک موسیقی می کنی. شاید خیلی ها توی رپ فش بدن یا فقط اهنگ پارتی بخونن ولی واقعیت رپ خوندن از درد مردم و مشکلات اجتماعی واقتصادی هست و تنها سبکی هست که نیازی به خرج زیاد نداره و برای فقیر ترین طبقه جامعه ساخته شده( چون توش باید از مغزت استفاده کنی نه پولت وصدات) و اولین بار هم سیاه ها برای ازادیشون و تعبیض نژادی خوندن. تو ایران هم خیلی ها از اجتماع می خونن که واقعا قشنگ کار میکنن.
حالا اومدن تو برنامه شک گفتن هر کی رپ میخونه یا عقده ای هست یا از خونه اینداختنش بیرون یا بچه پولدار هست یا معتاد . رپ خیلی فواید دیگه داره که اگر تو ایران کنترل بشه خیلی کمک میکنه( که البته تو این برنامه فقط سر کوفت بود و از رضا و فلاکت دروغکی مصاحبه گرفته بودن و فقط چند تیکه از مصاحبه رو گذاشته بودن نه همش)
در ضمن معنی رپ هم ازادی هست و برابری برای همه افراد و اولین بار اسمش از روی مجسمه یک کبوتر سفید گرفته شده بود .
aliReza-HRH مدیر - وب/گرافیک وضعيت: آفلاين 27 تير ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 459 امتياز: 7714 تشکر کرده: 6 تشکر شده 3 بار در 2 پست
محل سكونت: هر جا که او باشد
ارسال شده در: چهارشنبه، 20 شهريور ماه ، 1387 17:33:15 موضوع مطلب:
سورس سافت عزیز:
تو خودت هم داري در مورد واقعيت رپ صحبت می كني...
خب به نظر تو اين واقعيت رپ هست؟ رپ به معناي ازادي و به برخي ديگر به معناي اعتراض است... اما رپر های فارس همه چی می خونن و همه چی میگن جز اعتراض. همه چی می خوان جز ازادی...
بازم ميگم اين رپ، واقعيت رپ و انچه در شان ايران و ايرانيان باشد نيست و بايد اصلاح شود.
رپ در ایران به یک پدیده ناخواسته و تحمیل شده تبدیل شده است. و البته کنترل نشده و اگر کنترل نشد همه ما در اتش ان خواهیم سوخت. مطمئن باشید. _________________ کنجِ پستوی خیس از عطر شب بوها، پشت نقابِ غبارآلود خاطره ها،تصویری از درنگ را نقاشی میکنم...