aliReza-HRH مدیر - وب/گرافیک وضعيت: آفلاين 27 تير ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 459 امتياز: 7714 تشکر کرده: 6 تشکر شده 3 بار در 2 پست
محل سكونت: هر جا که او باشد
ارسال شده در: پنجشنبه، 31 مرداد ماه ، 1387 09:39:42 موضوع مطلب: اینترنت اکسپلورر ورژن 8
آخرین ورژن اینترنت اکسپلورر یعنی ورژن 8 هم اماده شد. این نرم افزار به صورت آزمایشی فقط برای علاقه مندان آماده دریافت بود. حدودا 1 ماه پیش در اخبار ماکروسافت خوندم که این نسخه فقط با ارسال ایمیلی به ماکروسافت در اختیار کاربران قرار می گیره، یعنی ایمیل می زنی و نرم افزار برات ایمیل میشه.
ولی از آن جا که افراد بی جنبه چه در ایران و چه در خارج ایران کم نیستند ، این مطالب را بدون اجازه ماکروسافت منتشر کردند ، شاید فقط به خاطر آمار... مینی سایت های دیگری هم شروع به فروش این نرم افزار کردند با قیمت های 30 تا 50 دلار. سایت های بزرگتری هم مثل دانلود و سافت من افتادن به جون این سایت کوچولو ها که چرا این کارو کردین و فلان و... به هر حال ماکروسافت حالا خودش اینو به صورت عمومی در اختیار کاربران قرار داده است.
ولی جان من تا حالا به طور مستقیم از ماکروسافت ایمیل دریافت کردین؟ من که به صورت ایمیلی از ماکروسافت دریافت کردم. پسر اینقدر کلاس داره بگی ماکروسافت بهم ایمیل زده... من که این ایمیل رو تا عمر دارم پاک نمی کنم!!!
تازه همین دیروز هم با بیلی جون چت زدیم... یک آدم سیریشیه که نگو!!!!! _________________ کنجِ پستوی خیس از عطر شب بوها، پشت نقابِ غبارآلود خاطره ها،تصویری از درنگ را نقاشی میکنم...
من خودم الان از ورژن هشت استفاده مي كنم.... اگه كارتي هستيد سرورتون خوب باشه 50 دقيقه اي دانلودش مي كنيد اگه هم با آي دي ام يا دپ داشته باشيد تا 40 دقیقه هم ميشه... ADSL ها هم که خوراکشونه
در ضمن با نوشتن اسم هایی مثل Internet Explorer Version 8 یا IE V.8 یا Internet Explorer Latest Version یا هر کدام از اسامی مشابه به آنچه می خواهید می رسید. _________________ کنجِ پستوی خیس از عطر شب بوها، پشت نقابِ غبارآلود خاطره ها،تصویری از درنگ را نقاشی میکنم...