ايجاد حساب  |  ورود

-::Mashhad Team::-: تالار گفتمان

MashhadTeam.com :: نمايش موضوعات - اینترنت اکسپلورر ورژن 8

`

اینترنت اکسپلورر ورژن 8

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

MashhadTeam.com صفحه اول انجمن -> انجمن کامپیوتر -> وب و اينترنت

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

aliReza-HRH
مدیر - وب/گرافیک
مدیر - وب/گرافیک

وضعيت: آفلاين
27 تير ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 459
امتياز: 7714
تشکر کرده: 6
تشکر شده 3 بار در 2 پست

محل سكونت: هر جا که او باشد

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 31 مرداد ماه ، 1387 09:39:42    موضوع مطلب: اینترنت اکسپلورر ورژن 8 پاسخ همراه با اعلان

آخرین ورژن اینترنت اکسپلورر یعنی ورژن 8 هم اماده شد. این نرم افزار به صورت آزمایشی فقط برای علاقه مندان آماده دریافت بود. حدودا 1 ماه پیش در اخبار ماکروسافت خوندم که این نسخه فقط با ارسال ایمیلی به ماکروسافت در اختیار کاربران قرار می گیره، یعنی ایمیل می زنی و نرم افزار برات ایمیل میشه.
ولی از آن جا که افراد بی جنبه چه در ایران و چه در خارج ایران کم نیستند ، این مطالب را بدون اجازه ماکروسافت منتشر کردند ، شاید فقط به خاطر آمار... مینی سایت های دیگری هم شروع به فروش این نرم افزار کردند با قیمت های 30 تا 50 دلار. سایت های بزرگتری هم مثل دانلود و سافت من افتادن به جون این سایت کوچولو ها که چرا این کارو کردین و فلان و... به هر حال ماکروسافت حالا خودش اینو به صورت عمومی در اختیار کاربران قرار داده است.

ولی جان من تا حالا به طور مستقیم از ماکروسافت ایمیل دریافت کردین؟ من که به صورت ایمیلی از ماکروسافت دریافت کردم. پسر اینقدر کلاس داره بگی ماکروسافت بهم ایمیل زده... من که این ایمیل رو تا عمر دارم پاک نمی کنم!!! Surprised Surprised Surprised
تازه همین دیروز هم با بیلی جون چت زدیم... یک آدم سیریشیه که نگو!!!!! Crying or Very sad Cool Very Happy Twisted Evil

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

aliReza-HRH
مدیر - وب/گرافیک
مدیر - وب/گرافیک

وضعيت: آفلاين
27 تير ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 459
امتياز: 7714
تشکر کرده: 6
تشکر شده 3 بار در 2 پست

محل سكونت: هر جا که او باشد

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 31 مرداد ماه ، 1387 09:47:53    موضوع مطلب: يادم رفت پاسخ همراه با اعلان

راستي يادم رفت لينك رو بنويسم
اينم لينك دانلود:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

من خودم الان از ورژن هشت استفاده مي كنم.... اگه كارتي هستيد سرورتون خوب باشه 50 دقيقه اي دانلودش مي كنيد اگه هم با آي دي ام يا دپ داشته باشيد تا 40 دقیقه هم ميشه... ADSL ها هم که خوراکشونه

در ضمن با نوشتن اسم هایی مثل Internet Explorer Version 8 یا IE V.8 یا Internet Explorer Latest Version یا هر کدام از اسامی مشابه به آنچه می خواهید می رسید.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

MashhadTeam.com صفحه اول انجمن -> انجمن کامپیوتر -> وب و اينترنت

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت