saeidviolonist حق آبو گِل داره! وضعيت: آفلاين 22 خرداد ماه ، 1382 تعداد ارسالها: 159 امتياز: تشکر کرده: 1 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: جمعه، 2 دي ماه ، 1384 10:26:37 موضوع مطلب: نرم افزارهاي حرفه اي آهنگسازي
سلام .
من مي خوام چند تا نرم افزار حرفه اي آهنگسازي رو به شما معرفي كنم . تنها اشكالي كه داره اينه كه حتما بايد نت خوني و سلفژ و ... ياد داشته باشيد و اگه هارموني و علوم ديگر موسيقي رو مي دونيد كار با اين نرم افزار خيلي راحت ميشه و ميتونيد باهاش موزيك بسازيد . من خودم يه سري آهنگ از نوازنده ها و خواننده هاي مشهور نوشتم كه در ادامه لينكشو ميدم . البته زياد حرفه اي نيست . ولي همين هم خيلي لذت داره . بگذريم .
قابليت بسيار خوب ديگر اين نرم افزارها اينه كه شما هر فايلي با پسوند midi به اون بديد اونو تبديل به نت مي كنه .
حالا بريم سراغ معرفي :
1- ) Encore 4.5.5
اين نرم افزار داراي 128 صداي مختلف از انواع پيانو گرفته تا گيتار . ويولن . براس . فلوت . سازهاي كوبه اي و ... مي باشد .
كار با اين نرم افزار بسيار ساده مي باشد ( نسبت به نرم افزارهاي ديگر )
به جز بعضي از صداها مانند ويولن و گيتار تقريبا بقيه سازهاي آن بسيار نزديك به صداي واقعي است . تنها ايراد بزرگي كه از اين نرم افزار ميتوان گرفت عدم اجراي بعضي از علامات مانند خط اتصال ( در ويولن ) - تكنيك هاي گيتار مانند تريموله و ... ميباشد .
همانطور كه از اسم اين نرم افزار پيداست به قول معروف ( آخرشه )
هر چه در مورد Encore 4.5.5 گفته شد اضافه كنيد به چندين و چند قابليت ديگر و آن را Finale 2005 بناميد .
اين نرم افزار به حدي كامل است كه گاهي بعضي از آهنگسازان موسيقي خود را با آن ساخته و خواننده اي روي آن مي خواند . Finale 2005 توانايي ذخيره فايلهاي پردازش شده را به چندين پسوند مختلف دارد . ( البته نه پسوند هايي مثل mp3 . Wave و ... ) و نيز قابليت اجراي فايلهاي نوشته شده با Encore را نيز دارد . ( Import )
اگه يادتون باشه گفتم كه Encore داراي 128 صداست . اما Finale 2005 بسيار در اين زمينه متنوع ظاهر شده به حدي كه من خودم نتونستم تعداد سازها رو بشمرم .
saeidviolonist حق آبو گِل داره! وضعيت: آفلاين 22 خرداد ماه ، 1382 تعداد ارسالها: 159 امتياز: تشکر کرده: 1 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: جمعه، 16 دي ماه ، 1384 02:42:13 موضوع مطلب:
سلام .
دوست من اين نرم افزار ها حجمشون واسه دانلود زياده و لينكشو من ندارم چون سي دي كاملشو دارم به همراه يه عالم نرم افزار ديگه اگه خواستي در تماس باش بهت مي رسونمشون . يه نكته ديگه اينكه توي وب هيچ وقت اين نرم افزار ها رو به صورت كامل نمي ذاره و دمو هستش . كاملش پوليه كه ايران تا به اون تكنولوژي برسه امام زمان ظهور مي كنه و نميشه .
خلاصه اگه خيلي مايلي مي تونم واست رايت كنم .
amirtaji کاربر معمولی وضعيت: آفلاين 15 خرداد ماه ، 1384 تعداد ارسالها: 57 امتياز: 1841 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: mashhad
ارسال شده در: سه شنبه، 17 مرداد ماه ، 1385 05:37:04 موضوع مطلب:
سلام سعید جان من امیر هستم اهل مشهد و علاقه مند به موسیقی
میخواستم اگر ممکن هست آدرس و یا شماره تلفنی از خودت به من بدی تا بتونم این سی دی نرم افزار رو ازت بگیرم
ممنون
ارسال شده در: جمعه، 24 شهريور ماه ، 1385 21:17:47 موضوع مطلب:
سلام دوستان . من فراموش کردم این نکته رو بگم که نسخه کامل این دو نرم افزار در یک پک به نام JB music 2005 در بازار موجود می باشد . البته نسخه کامل نه به این معنی که اوریجینال باشه اما رجیسترمیشه و کار رو راه میندازه . میدونید که چیزی به نام اوریجینال در ایران وجود نداره ولی نرم افزارها لا اقل بصورت مرتب و پک زیبا ارائه میشه .