nafise حق آبو گِل داره! وضعيت: آفلاين 19 خرداد ماه ، 1382 تعداد ارسالها: 380 امتياز: تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: مشهد
ارسال شده در: چهارشنبه، 9 ارديبهشت ماه ، 1383 00:17:40 موضوع مطلب: مودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من چندتا سوال در مورد مودم دارم که اگه لطف کنین و جواب بدین ممنون میشم
1-بلند یا کوتاه بودن کابل مودم(مثلا 5 تا 6 متر) در سرعت اینترنت و کلّا در خطوط تاثیر دارد یا خیر.
2- من با اجازه شما (البته خودم نه خواهرم) مودم رو به برق زدند و خازن روی کارت سوخت امّا ویندوزم باز هم مودم رو میشناخت.
وقتی هم به نمایندگی بردم گفتند سوخته و نه درست میشه نه گارانتی داره.
حالا با اجازه شما مودم جدید خریدم امّا میخوام بدونم که هیچ راهی برای تعمیر مودم وجود نداره؟
3-یه کمی درر مورد استفاده صحیح از مودم مطلب بنویسید
ممنونم _________________ در تاریخ زندگی خوانده ام : دوستی یک اتفاق،جدایی یک قانون، و تنهایی یک رسم است.
nafise حق آبو گِل داره! وضعيت: آفلاين 19 خرداد ماه ، 1382 تعداد ارسالها: 380 امتياز: تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: مشهد
ارسال شده در: چهارشنبه، 9 ارديبهشت ماه ، 1383 14:16:49 موضوع مطلب:
ببخشیدها.
هیچ کس نمیتونه جوابمو بده؟؟؟؟؟
ممنون از توجه شما!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ در تاریخ زندگی خوانده ام : دوستی یک اتفاق،جدایی یک قانون، و تنهایی یک رسم است.
mahdi مدیر سایت وضعيت: آفلاين 3 تير ماه ، 1382 تعداد ارسالها: 838 امتياز: تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 10 ارديبهشت ماه ، 1383 12:02:37 موضوع مطلب:
سلام
1 - بلند بودن کابل اثری نداره
2 - بخش Plug/Play مودم شما سلام هست اما بخش اصلی موردم مشکل داره.
تعمیر شدنی هست در صورتی که فیبر و اتصالات درون آن صدمه ندیده باشند
موفق باشید _________________ مهدي
مردي از دياري ديگر
mahdyar همکار سایت وضعيت: آفلاين 21 آبان ماه ، 1384 تعداد ارسالها: 1750 امتياز: 25967 تشکر کرده: 1 تشکر شده 3 بار در 2 پست
محل سكونت: عيبي يخديبابا
ارسال شده در: دوشنبه، 28 خرداد ماه ، 1386 01:12:57 موضوع مطلب:
بلند بودن سيم تلفن در سرعت اينترنت تاثير داره
از كابل خوب استفاده كن كه افت سرعت و ديسكانكت نداشته باشي _________________ میشه هیچ چیزو ندید، فقط نگاه کرد...
aliReza-HRH مدیر - وب/گرافیک وضعيت: آفلاين 27 تير ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 459 امتياز: 7714 تشکر کرده: 6 تشکر شده 3 بار در 2 پست
محل سكونت: هر جا که او باشد
ارسال شده در: يكشنبه، 30 تير ماه ، 1387 11:02:01 موضوع مطلب:
بلنديا كوتاه بودن سيم تاثير نداره... اينو امتحان كردم.هيچ تاثيري نداره. ولي نوع كابل چرا... روي سرعت تاثير داره
هر چه دي سي شدن و سرعت كم هست موبوط به ارايه دهنده كارتت هستش.
مودم هم وقتي كه برق زده ميشه پدرش در مياد... چون در حالت عادي هم جريان توي تلفن هست ولي خيلي كمه وليوقتي شما يه همچين جريان زيادي برق بهش ميدي معلومه كه مهم ترين قسمت دچاره آسيب ميشه.... درسته دوباره سيستم اونو مي شناسه و حتي ممكنه بتوني دوباره باهاش به اينترنت وصل بشي ولي ضرري كه به سيستمت مي زنه خيلي از هزينه خريد يه مودم كمتر ميشه
مودم جديد بخري بهتره.... در ضمن مودمي بخر كه با مادر بوردت مچ باشه... اين هم رويسرعت اينترنت تاثير داره...
ولي مگه يه اي دي اس ال چنده؟؟ بخر و خودت رو از اين دايال آپ با سرعت فوق العاده 56 كيلو!!!! خلاص كن