fahima کاربر خیلی فعال وضعيت: آفلاين 18 مهر ماه ، 1382 تعداد ارسالها: 235 امتياز: تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: زير آسمان خدا
ارسال شده در: سه شنبه، 9 دي ماه ، 1382 00:41:34 موضوع مطلب:
ببينيد
ماسك اديت يه خاصيتي داره به نام اديت ماسك كه اونجا فرمت اطلاعات ورودي را مشخص مي كنيم.مثلا يه چيزي مي ذاريم كه فقط كاربر بتونه اعدادو وارد كنه.
الان من ميخوام يه چيزي اونجا قرار بدم كه فقط از حروف بتونم حرف e و تمام اعداد مثبت و منفي و اعشاري بتونم وارد كنم.
ممنون ميشم هر چه سريعتر كمكم كنيد..
fahima کاربر خیلی فعال وضعيت: آفلاين 18 مهر ماه ، 1382 تعداد ارسالها: 235 امتياز: تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 9 دي ماه ، 1382 01:13:54 موضوع مطلب:
نميدونم درست باشه يا نه.آخه من نميخوام موقعي كه اجرا مي كنم حرف e نوشته باشه.يعني ميخوام بعد خودم اگه خواستم بتونم وارد كنم..تازه مثبت و منفي و مميز هم بتونم بذارم..
به هر حالا اينم خوب بود.مرسي
بازم منتظر هستم
mahdi مدیر سایت وضعيت: آفلاين 3 تير ماه ، 1382 تعداد ارسالها: 838 امتياز: تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 9 دي ماه ، 1382 01:18:28 موضوع مطلب:
من اين عدد رو در نظر گرفته بودم شما به جدول اين مطلب نگاه كنيد هر تركيبي رو بخواهيد ميتونيد در بياريد.
براي ان چيزي هم كه گفتين مقدار اوليه اديت رو e میگذارید
اين هم لينك مطلبش :
ارسال شده در: چهارشنبه، 10 دي ماه ، 1382 17:52:12 موضوع مطلب:
mahdi مي نويسد:
من اين عدد رو در نظر گرفته بودم شما به جدول اين مطلب نگاه كنيد هر تركيبي رو بخواهيد ميتونيد در بياريد.
براي ان چيزي هم كه گفتين مقدار اوليه اديت رو e میگذارید
اين هم لينك مطلبش :