mahdi مدیر سایت وضعيت: آفلاين 3 تير ماه ، 1382 تعداد ارسالها: 838 امتياز: تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 28 اسفند ماه ، 1382 00:26:42 موضوع مطلب: باز امشب من و تو و ...
سلام
راستش امشب دلم گرفته بود. رفتم سراغ دفترم يكي از شعر هايي كه خودم گفتم و دوست اش دارم رو براتون نوشتم. البته اين شعرها شعر نيست پر ايراد بهتر بگم حرف دل.
هر چند تصميم گرفته بودم شعر هام و نوشته هام رو به كسي ندم اما امشب رو به خودم تخفيف ميدم.
با اجازه از بزرگان شعر و ادب
باز امشب من و تو، و نگاهی که مرا
می برد تا ته رود، می برد تا ته دشت
و در آن هر لحظه، به تمنای حیاتی ابدی
در شب چشمانت، بی ریا میمرد
باز امشب من و تو، و نگاهی که در آن
جوشش احساسی است
من بدان مینگرم، میگریم
تو به من میخندی، و نخواهی دانست
در میان هر اشک، هستی ام، پنهان است
باز امشب من و تو، و لبی پر لبخند
خنده ات، پر از بغض نهان سینه
گریه ات، پر از مهر خموشی بر لب
خنده را تا چه زمان، سپر درد کنی؟
گرمی اشکت را، از پس آن لبخند
با تمام رگ و پوست، حس کردم
باز امشب من و تو، و نگاه و لب من
به تمام احساس، به تمام ایمان
من تو را میخواهم، میجویم
به قلم مهدي منصوري _________________ مهدي
مردي از دياري ديگر
fahima کاربر خیلی فعال وضعيت: آفلاين 18 مهر ماه ، 1382 تعداد ارسالها: 235 امتياز: تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: زير آسمان خدا
ارسال شده در: پنجشنبه، 28 اسفند ماه ، 1382 00:48:28 موضوع مطلب:
دلتنگيهاي آدمي را باد ترانه اي ميخواند
و روياهاي ناتمامش را آسمان پر ستاره ناديده مي گيرد
هر دانه برفي به اشكي نريخته مي ماند
سكوت سرشار از سخنان نا گفته است
اعمال ناكرده
و اعتراف به عشق هاي نهان
و در اين سكوت حقيقت ما نهفته است
حقيقت من
حقيقت تو
mohammad_yours کاربر فعال وضعيت: آفلاين 18 مرداد ماه ، 1383 تعداد ارسالها: 119 امتياز: 3445 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: مشهد
ارسال شده در: يكشنبه، 2 مرداد ماه ، 1384 21:51:41 موضوع مطلب:
اين شعرت هم خيلي قشنگه با اين كه همون اشكال هميشگي رو داره (كه يه جوري آدمو ياد شعراي سهراب ميندازه) .
اما كار خوبي ميكني (يعني ميكردي) كه شعرات رو به كسي نميدي... _________________ "I love you not because of who you are,
but because of who I am when I am with you."
mahdi22m مدیر سایت وضعيت: آفلاين 18 خرداد ماه ، 1382 تعداد ارسالها: 14 امتياز: تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 11 دي ماه ، 1386 17:10:50 موضوع مطلب:
سلام
در مورد شعرهام بايد بگم نمي دونم چرا اما خيلي از اين ها رو زماني كه گفتم هنوز شعر هاي سهراب رو نخونده بودم. اميدوارم بقيه شبيه نباشن( البته قطعا سهراب سپهري اشعاري فوق العاده دارند و اما خوب نيست شعر آدم بوي شعر كس ديگري رو بده) _________________ مهدي