evan کاربر جدید وضعيت: آفلاين 22 مرداد ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 7 امتياز: 307 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: mashhad
ارسال شده در: شنبه، 24 شهريور ماه ، 1386 16:36:53 موضوع مطلب: درمانده
[b
سلام بچه ها
فكر نمي كنم اين سايت براي بيان اين مطالب جاي خوبي باشه اما چون با دنبال كردن پست هاي همه ي شما ]و اين كه فكر ميكنم شماها ميتونين بدون دروغ به من كمك كنين
من ميخوام از احساساتم بگم.بگم كه نوشتن سخت نيست.شما ها هم حرف بزنين شايد بتونيم از تجربه هاي همديگه استفاده كنيم.
خوب من چند وقته كه احساس مي كنم يه نفر و دوست دارم تا الان هم به خودم اجازه نمي دادم كه نسبت به كسي همچين احساسي داشته باشم. اما نمي دونم چرا در مورد اين بكي اين جوري شد.اما نمي تونم واضح بهش بگم .برا همينم حس مي كنم اون هيچ احساسي نسبت به من نداره و اين آزارم ميده.نمي دونم عشق چه جوريه. و آيا اين احساسات من نسبت به اون ريشه در عشق داره يا نه؟يكي كمكم كنه
PcBoyIr مدیر سایت وضعيت: آفلاين 20 تير ماه ، 1384 تعداد ارسالها: 1427 امتياز: 35899 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: مشهد
ارسال شده در: جمعه، 30 شهريور ماه ، 1386 14:16:51 موضوع مطلب:
سلام دوست من
هميشه دست نوشته ها بهترين مكان براي آوردن احساسات است اما به نظر من هيچ وقت نوشته نمي تواند احساس باشد ولي مي تواند رسانه بسيار خوبي باشد فقط نوع نوشته و بكار بردن درست براي رساندن صحيح احساس مهم است
ما هم سعي ميكنيم كمك كنيم _________________ رضا ترابی
قوانین انجمن ها :
fire فعالان سایت وضعيت: آفلاين 30 بهمن ماه ، 1385 تعداد ارسالها: 1441 امتياز: 23393 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: تالار گفتمان
ارسال شده در: جمعه، 30 شهريور ماه ، 1386 14:36:35 موضوع مطلب:
اول سلام
دوم اين كه به نظر من اين نهايت بي انصافيه كه تو به جاي يكي ديگه تصميم بگيري و حدس بزني كه هيچ احساسي نصبت به تو نداره
به نظر من ( البته با اجازهي بزرگان محفل) اگه احساسي به يه نفر داري به جاي اينكه بشيني و صد تا تصميم از طرف اون بگيري يه تصميم از طرف خودت بگير كه آيا اينقدر ارزش داره كه بري بهش بگي يا اينقد ارزش نداره اگه قرار باشه بزنه تو ذوقت؟؟؟؟
موفق باشي _________________ مسعود درویش زاده
...........
وقتي لياقت داشتن يه چيزي و نداري بهتره به همون چيزايي كه داري بسنده كني ........ يا به عبارتي خلايق هر چه لايق
evan کاربر جدید وضعيت: آفلاين 22 مرداد ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 7 امتياز: 307 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: شنبه، 31 شهريور ماه ، 1386 10:01:20 موضوع مطلب:
اين يک داستان واقعي است که در ژاپن اتفاق افتاده است.
شخصي ديوار خانه اش را براي نوسازي خراب مي کرد.خانه هاي ژاپني داراي فضايي خالي بين ديوارهاي چوبي هستند. اين شخص در حين خراب کردن ديوار در بين ان مارمولکي را ديد که ميخي از بيرون به پايش کوفته شده است.
دلش سوخت و يک لحظه کنجکاو شد .وقتي ميخ را بررسي کرد تعجب کرد اين ميخ ده سال پيش هنگام ساختن خانه کوبيده شده بود!!!
چه اتفاقي افتاده؟
مارمولک ده سال در چنين موقعيتي زنده مونده !!!در يک قسمت تاريک بدون حرکت.
چنين چيزي امکان ندارد و غير قابل تصور است.
متحير از اين مساله کارش را تعطيل و مارمولک را مشاهده کرد.
تو اين مدت چکار مي کرده؟چگونه و چي مي خورده؟
همانطور که به مارمولک نگاه مي کرد يکدفعه مارمولکي ديگر با غذايي در دهانش ظاهر شد .!!!
مرد شديدا منقلب شد.
ده سال مراقبت. چه عشقي ! چه عشق قشنگي!!!
اگر موجود به اين کوچکي بتواند عشق به اين بزرگي داشته باشد پس تصور کنيد ما تا چه حدي مي
ارسال شده در: شنبه، 31 شهريور ماه ، 1386 14:08:30 موضوع مطلب:
از همفكري شما ها ممنونم
اما مساله اينجاست كه من با تموم وجود سردي رو از طرف اون حس ميكنم
و به نظر من گفتن اين مساله به اون فايده اي نداره .اون بايد خودش بفهمه و من هم زياد نميتونم بهش وقت بدم
fire فعالان سایت وضعيت: آفلاين 30 بهمن ماه ، 1385 تعداد ارسالها: 1441 امتياز: 23393 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: تالار گفتمان
ارسال شده در: يكشنبه، 1 مهر ماه ، 1386 00:20:57 موضوع مطلب:
اگه از من بپرسي منم معتقدم اونم احساس متقابل داره...
شايد هم بيشتر
يه امتحان بكن _________________ مسعود درویش زاده
...........
وقتي لياقت داشتن يه چيزي و نداري بهتره به همون چيزايي كه داري بسنده كني ........ يا به عبارتي خلايق هر چه لايق