nemesis کاربر خیلی فعال وضعيت: آفلاين 30 شهريور ماه ، 1384 تعداد ارسالها: 286 امتياز: 5987 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: منطقه ممنوعه !
ارسال شده در: شنبه، 25 شهريور ماه ، 1385 01:08:11 موضوع مطلب: نرم افزار افکت گذاري
سلام
ميخواستم بدونم باچه نرم افزاري ميشه آهنگ هارو افکت گذاري کرد.
مثلا همين حامد حاکان با اون آهنگهاي تابلو که بعضي وقت ها از sample هاي برنامه ها استفاده ميکنه ولي خوب افکت گذاري ميکنه.
منظور من از افکت يه چيزهايي مثل آهنگ نون و دلقک اصفهاني يا تکرار يه قطعه مثل شعر من رو تهديد ميکونيه شادمهر چيز هاي ديگه.
اگه ميشه راهنماييم کنيد. _________________
ali-msh مدیر سایت وضعيت: آفلاين 29 شهريور ماه ، 1384 تعداد ارسالها: 1315 امتياز: 23522 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: آنجا که دل خوش است
ارسال شده در: شنبه، 25 شهريور ماه ، 1385 01:40:09 موضوع مطلب:
سلام وحید جان امیدوارم که خوب باشی
اینکه آدم بدونه که با چه نرم افزاری افکت گذاری میکنه زیاد فرقی به حال نمیکنه چون که گیر نمیان
حالا من یه سری از اسم نرم افزار ها رو برات مینویسم هر کودوم رو که گیر آوردی خوبه
FL Studio
Cool Edit
cubase sx
auto tune
Sound Forge
خوب البته که اینها هر کودوم بیشتر به درد کار خاصی میخورند و باید بتونی ازشون استفاده کنی
مثلا من خیلی ها رو دیدم که وقتی بهشون میگی Dance Ejay میخندن ولی وقتی که آهنگی رو بهشون نشون میدی که باهاش ساخته شده باور نمیکنند
از هر نرم افزاری باید بتونی خوب استفاده کنی _________________ علي شفق
nemesis کاربر خیلی فعال وضعيت: آفلاين 30 شهريور ماه ، 1384 تعداد ارسالها: 286 امتياز: 5987 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: منطقه ممنوعه !
ارسال شده در: دوشنبه، 27 شهريور ماه ، 1385 03:14:13 موضوع مطلب:
ممنونم علي جان و اميد وارم خوب باشي
اين نرم افزار هايي که گفتي رو دارم.ولي يه برنامه اي مثل FL Studio خيلي پيچيدست.sound forge و Cool Edit هم که شبيه همن.حالا نميدونم کدوم بکارم مياد. _________________
ali-msh مدیر سایت وضعيت: آفلاين 29 شهريور ماه ، 1384 تعداد ارسالها: 1315 امتياز: 23522 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: آنجا که دل خوش است
ارسال شده در: دوشنبه، 27 شهريور ماه ، 1385 13:09:09 موضوع مطلب:
خوب دیگه ولی fl خیلی نرم افزار خوبیه ، یادمه بچه ها آموزش فارسیشو گیر آورده بودن یعنی اینکه هست
من که خودم sound forge کارمو راه میندازه اما cool edit خیلی پیشرفته تره و کلی افکت داره که sound forge نداره فقط فکر کنم که یه خورده صدا رو خفه میکنه _________________ علي شفق