ايجاد حساب  |  ورود

Mashhad Team: تالار گفتمان

MashhadTeam.com :: نمايش موضوعات - حتما بخونيد (منبع)

حتما بخونيد (منبع)

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

MashhadTeam.com صفحه اول انجمن -> انجمن عمومی -> عمومي

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

amir

مدیر سایت
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين
28 فروردين ماه ، 1383
تعداد ارسالها: 1952
امتياز: 39456
تشکر کرده: 15
تشکر شده 21 بار در 16 پست

محل سكونت: اینترنت

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 7 مرداد ماه ، 1382 01:25:40    موضوع مطلب: حتما بخونيد (منبع) پاسخ همراه با اعلان

سلام میخوام چند کلمه خودمونی با اعضای سایت صحبت کنم نمیدونم شما جزو کسانی هستین که در سایت ها یا گروهها و هر جایی مطلب مینویسن مخصوصا مطالب اموزشی، نوشتن مقالات اموزشی یک هنره الان تعداد زیادی سایت هستن که با هدف اموزش دارن کار میکن ولی تعداد کمیشون تونستن موفق باشن یه نویسنده شاید ساعت ها وقت بزاره تا یه مقاله مناسب در بیاره به این امید که مخاطبش راضی باشه روزانه نزدیک 10 مقاله برای صفحه اول ارسال میشه که متاسفانه 8 تاشون از سایتهای دیگه کپی شده! ببینید من رفتن به سایتهای مختلف برام یه عادت شده هر روز به تعدادی از سایتهایی که بهشون علاقه دارم و به خیلیاشون مدیون هستم چون کلی مطلب از این سایتها یاد گرفتم سر میزنم برای همین تشخیص اینکه یه مطلب ماله کدوم سایت خیلی برام اسونه چون اکثرا مطالبشونو از چند تا سایت معروف کپی میکنن یادمه 5 ماه پیش مسئولیت اموزش هک رو در گروه برعهده داشتم بعد که اموزشها تموم شد گفتم رو سایت سابق مشهدتیم بزارم تا بقیه هم بخونن خدا میدونه چند تا وبلاگ و حتی سایت این مطالب رو برداشتن و با نام خودشون تو سایتشون گذاشتن هیچ وقت اعتراضی به این موضوع نداشتم همینکه 4 نفر بیان بخونن و راضی باشن برام کافیه ولی وقتی یاد شبایی میوفتادم که فقط ساعت 2 تا 4 صبح میرسیدم مطلب بنویسم واون بی خوابیها در حالی که ساعت 7 صبح باید از خونه میزدم بیرون بد جوری حالم گرفته میشد بیام همون جوری که دوست نداریم کسی یه خط از مطالب مارو بر داره ما هم به زحماتی که سایتهای دیگه میکشن احترام بزاریم اصلا کار سختی نیست یک منبع ذکر کردن خوبه تمام سایتها پایین صفحشون نوشتن که استفاده از مطالب این سایت فقط با ذکر منبع مجازه پس اگه میبینید مطلبتون تائید نشده از دست ما ناراحت نشنین کافیه مطلبی رو که میخواین بفرستین منبعشو رو ذکر کنید یه نکته ای هم هست الان تو گروه یاهو مشهدتیم کم نیستن بچه های رشته کامپیوتر که فقط باید همت کنن و بیان تو سایت کمک کنن در این صورت ما هیچ احتیاجی به مطالب سایتهای دیگه نداریم همین الان هم اگه مشکلات کاریه همین چندتایی که هستیم بر طرف بشه میتونیم سایتو سر پا نگه داریم امیدوارم اعضای سایت به این نکته بیشتر توجه کنن به هر این سایت و گروه ماله تک تک شماست مطمئنم دوست ندارین مشهدتیم هم جزو سایتهایی بشه که فقط کارشون copy و past کردن مطالب دیگرانه ببخشید که سرتونو درد اوردم امیدوارم همیشه موفق باشید.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

arya_0101

کاربر جدید
کاربر جدید

23 خرداد ماه ، 1382
تعداد ارسالها: 18
امتياز:
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 7 مرداد ماه ، 1382 03:05:54    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اره منم قبول دارم متاسفانه نه تنها در اين زمينه بلكه در اكثرا كارها كپي رايت اصلا رعايت نميشه اميدوارم همه اين موضوع رو رعايت كنن

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

mina

کاربر معمولی
کاربر معمولی

28 تير ماه ، 1382
تعداد ارسالها: 63
امتياز:
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 7 مرداد ماه ، 1382 06:52:54    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اره من هم موافقم

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل

soroushafyouni

کاربر فعال
کاربر فعال

18 خرداد ماه ، 1382
تعداد ارسالها: 182
امتياز:
تشکر شده 0 بار در 0 پست

محل سكونت: اصفهان-چهار باغ بالا

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 7 مرداد ماه ، 1382 14:53:03    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

amma amir jan midooni moozooe chiye ? mozoo ine ke to baraye chi minevisi baraye site? baraye amoozesh? baraye esm baraye chi? albate in kare kheyli najoori hast ke mishe ba 2 3 tahdid dar soorate tekrar ba ona bar khord kard ya age midooni ke copy past mishe nazar dar on ghesmat click rast)r.k) anjam beshe
mokhleset soroush

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo شناسه MSN

yalda

همکار سایت
همکار سایت

15 تير ماه ، 1382
تعداد ارسالها: 157
امتياز:
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 7 مرداد ماه ، 1382 15:23:19    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

man ham hale shoma ro vaghti migin shab ha bidar boodin va mineveshtid mifahmam

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo

tiglath

کاربر جدید
کاربر جدید

21 خرداد ماه ، 1382
تعداد ارسالها: 20
امتياز:
تشکر شده 0 بار در 0 پست

محل سكونت: مشهد

ارسالارسال شده در: جمعه، 28 شهريور ماه ، 1382 03:47:27    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

متاسفانه تو اكثر كارا اينطوري هستيم...

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

MashhadTeam.com صفحه اول انجمن -> انجمن عمومی -> عمومي

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت