مدیر سایت وضعيت: آفلاين 28 فروردين ماه ، 1383 تعداد ارسالها: 1952 امتياز: 39456 تشکر کرده: 15 تشکر شده 21 بار در 16 پست
محل سكونت: اینترنت
ارسال شده در: سه شنبه، 7 مرداد ماه ، 1382 01:25:40 موضوع مطلب: حتما بخونيد (منبع)
سلام میخوام چند کلمه خودمونی با اعضای سایت صحبت کنم نمیدونم شما جزو کسانی هستین که در سایت ها یا گروهها و هر جایی مطلب مینویسن مخصوصا مطالب اموزشی، نوشتن مقالات اموزشی یک هنره الان تعداد زیادی سایت هستن که با هدف اموزش دارن کار میکن ولی تعداد کمیشون تونستن موفق باشن یه نویسنده شاید ساعت ها وقت بزاره تا یه مقاله مناسب در بیاره به این امید که مخاطبش راضی باشه روزانه نزدیک 10 مقاله برای صفحه اول ارسال میشه که متاسفانه 8 تاشون از سایتهای دیگه کپی شده! ببینید من رفتن به سایتهای مختلف برام یه عادت شده هر روز به تعدادی از سایتهایی که بهشون علاقه دارم و به خیلیاشون مدیون هستم چون کلی مطلب از این سایتها یاد گرفتم سر میزنم برای همین تشخیص اینکه یه مطلب ماله کدوم سایت خیلی برام اسونه چون اکثرا مطالبشونو از چند تا سایت معروف کپی میکنن یادمه 5 ماه پیش مسئولیت اموزش هک رو در گروه برعهده داشتم بعد که اموزشها تموم شد گفتم رو سایت سابق مشهدتیم بزارم تا بقیه هم بخونن خدا میدونه چند تا وبلاگ و حتی سایت این مطالب رو برداشتن و با نام خودشون تو سایتشون گذاشتن هیچ وقت اعتراضی به این موضوع نداشتم همینکه 4 نفر بیان بخونن و راضی باشن برام کافیه ولی وقتی یاد شبایی میوفتادم که فقط ساعت 2 تا 4 صبح میرسیدم مطلب بنویسم واون بی خوابیها در حالی که ساعت 7 صبح باید از خونه میزدم بیرون بد جوری حالم گرفته میشد بیام همون جوری که دوست نداریم کسی یه خط از مطالب مارو بر داره ما هم به زحماتی که سایتهای دیگه میکشن احترام بزاریم اصلا کار سختی نیست یک منبع ذکر کردن خوبه تمام سایتها پایین صفحشون نوشتن که استفاده از مطالب این سایت فقط با ذکر منبع مجازه پس اگه میبینید مطلبتون تائید نشده از دست ما ناراحت نشنین کافیه مطلبی رو که میخواین بفرستین منبعشو رو ذکر کنید یه نکته ای هم هست الان تو گروه یاهو مشهدتیم کم نیستن بچه های رشته کامپیوتر که فقط باید همت کنن و بیان تو سایت کمک کنن در این صورت ما هیچ احتیاجی به مطالب سایتهای دیگه نداریم همین الان هم اگه مشکلات کاریه همین چندتایی که هستیم بر طرف بشه میتونیم سایتو سر پا نگه داریم امیدوارم اعضای سایت به این نکته بیشتر توجه کنن به هر این سایت و گروه ماله تک تک شماست مطمئنم دوست ندارین مشهدتیم هم جزو سایتهایی بشه که فقط کارشون copy و past کردن مطالب دیگرانه ببخشید که سرتونو درد اوردم امیدوارم همیشه موفق باشید.
کاربر فعال وضعيت: آفلاين 18 خرداد ماه ، 1382 تعداد ارسالها: 182 امتياز: تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: اصفهان-چهار باغ بالا
ارسال شده در: سه شنبه، 7 مرداد ماه ، 1382 14:53:03 موضوع مطلب:
amma amir jan midooni moozooe chiye ? mozoo ine ke to baraye chi minevisi baraye site? baraye amoozesh? baraye esm baraye chi? albate in kare kheyli najoori hast ke mishe ba 2 3 tahdid dar soorate tekrar ba ona bar khord kard ya age midooni ke copy past mishe nazar dar on ghesmat click rast)r.k) anjam beshe
mokhleset soroush