daneshamoz کاربر جدید وضعيت: آفلاين 30 دي ماه ، 1384 تعداد ارسالها: 15 امتياز: 458 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 12 بهمن ماه ، 1384 21:16:28 موضوع مطلب: مشکل در بازیابی اطلاعات هارد
با سلام
لطفا جواب این سوال رو یکی از دوستان بدهد
من هارد خود را فرمت کرده و سپس اطلاعات یکی از درایوهای آن را بازیابی کردم اما پس از بازیابی تعدادی از فایل های jpg اجرا نمی شوند. اما نکته قابل توجه این است که این فایل ها حجم خود را دارند.
من با بسیاری از برنامه های بازیابی این کار را انجام دادم. مانند
Esay Recoverey و Recover For All و Recovere My File
اما پس از بازیابی همه این مشکل را داشتند. لطفا کمک کنید.
شایان ذکر است که فقط تعدادی از فایلهای jpg این مشکل را داشتند.البته حجم عکس ها نیز تغییری نکرده بود اما اجرا نمی شدند.
منتظر کمک دوستان هستم.
ardomanish کاربر جدید وضعيت: آفلاين 23 آذر ماه ، 1384 تعداد ارسالها: 18 امتياز: 730 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 13 بهمن ماه ، 1384 10:26:20 موضوع مطلب: بازيابي اطلاعات
ببين دوست عزيز شما درايو رو فورمت كردي تا همين حد هم بايد خدا رو شكر كني اگه ميبيني بعضي موارد نوشون داده ميشن ولي باز نميشن ميشه گذاشت پاي حساب خرابي هارد يعني اينكه اون قسمت از هاردت مشكل داشته
Recover My Files Full Version 3.91
اگه همين ورژن رو استفاده ميكني مطمئن باش كه جواب پس دادست و مشكل از خودته
در ضمن اينم ميتونه كمكت باشه
k2-4u کاربر معمولی وضعيت: آفلاين 13 آذر ماه ، 1384 تعداد ارسالها: 50 امتياز: 1254 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: Kermanshah
ارسال شده در: پنجشنبه، 13 بهمن ماه ، 1384 22:46:08 موضوع مطلب: Aks
Khob On Aksa Ke Baz Nemishan Ghablan Bazeshon Kardi?
shayad Exploide JPG Bashan ??
Exploide Haya JPG Toya Windws Haya Ghadimi Faghat Kar Mikonan Windows Shoma Chiya
shuvvan کاربر جدید وضعيت: آفلاين 11 آذر ماه ، 1384 تعداد ارسالها: 17 امتياز: 677 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: جمعه، 14 بهمن ماه ، 1384 20:11:00 موضوع مطلب:
دوست عزیز اون عکسها به این دلیل کار نمی کنند که آنها Shortcut بودن پس زیاد خودتو خسته نکن....
در ضمن دوست عزیز این فایلها همون حجمه رو حفظ می کنند ولی نمیشه دیده شن....
Amin_online کاربر جدید وضعيت: آفلاين 7 فروردين ماه ، 1384 تعداد ارسالها: 19 امتياز: 738 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: نصف جهان
ارسال شده در: شنبه، 15 بهمن ماه ، 1384 08:24:06 موضوع مطلب: Re: مشکل در بازیابی اطلاعات هارد
daneshamoz مي نويسد:
با سلام
لطفا جواب این سوال رو یکی از دوستان بدهد
من هارد خود را فرمت کرده و سپس اطلاعات یکی از درایوهای آن را بازیابی کردم اما پس از بازیابی تعدادی از فایل های jpg اجرا نمی شوند. اما نکته قابل توجه این است که این فایل ها حجم خود را دارند.
من با بسیاری از برنامه های بازیابی این کار را انجام دادم. مانند
Esay Recoverey و Recover For All و Recovere My File
اما پس از بازیابی همه این مشکل را داشتند. لطفا کمک کنید.
شایان ذکر است که فقط تعدادی از فایلهای jpg این مشکل را داشتند.البته حجم عکس ها نیز تغییری نکرده بود اما اجرا نمی شدند.
منتظر کمک دوستان هستم.
سلام دوست عزيز
بعد از اين كه شما فايل ها رو باز يابي كردين به احتمال قوي اين فايلها دچار مشكل شدن
كه خوب طبيعيه و خيلي نرم افزاري كه استفاده كردين قوي بوده كه تونسته حتي خراب شدشو
برگردونه ولي به راحتي ميشه دوباره با كمك نرم افزارهاي مختلف تعمير فايل درستشون كرد.
البته اين در صورتي صدق مي كنه كه همون طور كه گفتين فايلها حجم اوليه خودشونو حفظ كرده باشن.
من هم همچين مشكلي واسم پيش اومده با اين تفاوت كه بعد از بازيابي فايلها فايلهاي صوتيم اجرا نميشدن
كه با نرم افزار All Media Fixer Pro v3.1 درستشون كردم.
واسه اين مشكل شما من بهتون پيشنهاد ميكنم از نرم افزار BadCopy Pro 3.73 استفاده
كنيد كه به احتمال قوي مشكلتونو حل ميكنه.